Închide meniul

Se revoltară și oltenii! Mihai Rotaru, mesaj acid pentru Gigi Becali și Mihai Stoica. "Toată inteligența s-a adunat la o singură echipă!"

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 8:44

Se revoltară și oltenii! Mihai Rotaru, mesaj acid pentru Gigi Becali și Mihai Stoica. "Toată inteligența s-a adunat la o singură echipă!"

Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • FCSB a scăpat de carantină la revenirea în țară
  • Conducătorii Universității Craiova au ieșit la atac

Patronul oltenilor a dezvăluit că echipa lui avea programat un cantonament, dar nu a primit derogare de la DSP. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Nu ne asumăm riscul de a fenta legile"

"Noi aveam programat un cantonament de pe 28 decembrie până cu o zi înainte de primul meci. În momentul în care Turcia a intrat pe lista țărilor galbene, noi am amanat acel cantonament. Am vrut să luăm o derogare de la DSP și nu ni s-a dat nicio aprobare să plecam.

Ne-au deranjat declarațiile. E greu să progresăm dacă toată inteligența s-a adunat la un loc, iar noi ceilalți suntem proști. S-a spus că sunt doi oameni deștepți în Liga 1 și amandoi la aceeași echipă. Asta e, o să încercăm și noi să ne deșteptăm. 

Reclamă

Nu vom face asta, nu vom pleca în cantonament programând un meci amical pentru a scăpa de carantină, vom respecta legile întotdeauna. Putem spune că avem de-a face cu o bubiță mică acum. Aceasta se poate face mare și se poate sparge dacă facem toți la fel. Noi nu ne-am asuma acest risc, nu am merge pe vorbele cuiva care ne sfătuiește la o cafea, la un pahar, să fentam legile", a declarat Mihai Rotaru la PRO X.

Mihai Stoica a acuzat gruparea din Bănie că a jucat amical cu Chindia Târgoviște într-o zonă galbenă din România. Reacția finanțatorului Universității Craiova nu s-a lăsat mult așteptată.

Reclamă

"Am fost acuzați că am jucat într-o localitate galbenă. Nu există decât țări galbene și localități în carantină. Noi nici n-am jucat la Mogoșoaia, ci la Buftea, care nu e în carantină. E una dintre localitățile din Ilfov care nu a fost și nu este în carantină. Așadar, nu am jucat într-o localitate carantinată", a spus patronul Universității Craiova.

FCSB a avut programat un meci de verificare în Turcia. Și-a încercat forțele cu Kemerspor pentru a nu avea probleme la întoarcerea din cantonament.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”