Închide meniul

Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

"Plecăm de la un principiu extrem de important pentru integritatea sportivă a competiţiei astfel încât să avem un număr cât mai mic de meciuri, dacă se poate să nu avem niciun meci amânat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru presupune că vom asista la o modificare de protocol medical dinspre Guvernul României astfel încât să izolăm doar jucătorii poziviti şi contacţii acestora. Ceea ce presupune că negativii vor putea să îşi continue activitatea sportivă", a spus Răzvan Burleanu.

Ionuţ Stroe: "Regulamentul UEFA este un reper pentru noi"

"Regulamentul UEFA este un reper pentru noi, dar nu se va aplica ad litteram… putem împrumuta de acolo măsuri. Haideţi să nu comparăm frecvenţa cu care UEFA îşi desfăşoară meciurile cu frecvenţa din campionatul nostru intern, practic se joacă săptămână de săptămână. 

Am stabilit ca în cazul unui caz de Covid la o echipă de fotbal să efectuăm cu celeritate acea testare a întregului lot, a celor care sunt contacţi pentru jucătorii respectiv. Şi în mod rapid, mult mai rapid decât s-a făcut până acum. 

DSP-urile să stabilească cei care sunt valizi şi care pot participa la joc, adică persoanele negative, iar cele pozitive să fie izolate astfel încât echipele să nu-şi mai amâne jocurile", a declarat Ionuţ Stroe după întâlnirea de la Guvern.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și