Închide meniul

Se taie salariile și la CFR Cluj. Cât vor pierde jucătorii lui Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 7:13

Se taie salariile și la CFR Cluj. Cât vor pierde jucătorii lui Dan Petrescu

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

CFR CLuj va juca în Liga Campionilor

Potrivit Fanatik, patronul Neluțu Varga și președintele Marian Copilu au decis să micșoreze cu 20% salariile jucătorilor și staff-ului tehnic, începând cu data de 1 iulie. Astfel, nu se va umbla deloc la contracte până la data la care ar fi trebuit să se termine sezonul în mod normal. Discuțiile individuale vor avea loc după terminarea stării de urgență. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu le-a dat jucătorilor primele

Până acum, șefii lui CFR Cluj nu le-au virat jucătorilor primele pentru punctele făcute în Europa League. Fanatik susține că acestea au fost promise doar verbal și ar putea deveni parte din înțelegerea dintre fotbaliștii campioanei și club. 

Alexandru Chipciu și-a exprimat deja nemulțumirea față de deciziile de criză din Liga 1. Fotbalistul transferat în iarnă de la Anderlecht ar avea cel mai mult de suferit, pentru că salariul său se ridică la aproximativ 30.000 de euro pe lună. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și