Închide meniul

Secretul lui Victor Piţurcă! Cum se menţine într-o formă de vis la 64 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 10:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Secretul lui Victor Piţurcă! Cum se menţine într-o formă de vis la 64 de ani

Hepta

Victor Piţurca are 64 de ani

"Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, citat de playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, deranjat de porecla "Satana"

Pe de altă parte, Piţurcă susţine că îl deranjează teribil porecla "Satana", mai ales că au existat multe glume pe seama lui. "Nu doar că e o prostie, dar mă și deranjează teribil treaba asta, pentru că eu am fost crescut într-un anume fel. 

Eu când eram copil, de exemplu, nu mă culcam niciodată până nu spuneam rugăciunea 'Înger, îngerașul meu'. Așa m-au crescut părinții mei, iar aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă", a mai spus fostul selecţioner. 

Victor Piţurcă a câştigat 3 trofee cu Steaua

Trei trofee a câștigat Pițurcă ca antrenor la Steaua. A fost campion al României în 2001, a cucerit Super Cupa în același an și și-a mai trecut în cont o Cupă în 1992.

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, însă a rezistat doar 16 meciuri pe banca formației lui Mihai Rotaru. El a mai condus România U21, România şi Al-Ittihad.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și