Închide meniul

Secretul succesului pentru Alibec și Budescu: ”Știau ce să facă în timpul săptămânii!” Cum se comportau la antrenamente

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 19:26

Reclamă
Secretul succesului pentru Alibec și Budescu: ”Știau ce să facă în timpul săptămânii!” Cum se comportau la antrenamente

Profimedia

Denis Alibec joacă în prezent la Astra

Imediat, Gigi Becali a intrat în acțiune și a reușit să îi aducă la FCSB pe cei doi, în speranța că echipa sa va câștiga titlul la pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presiunea prea mare de la FCSB, dar și ieșirile publice ale patronului au făcut ca cei doi să nu dea randamentul scontat. Cel mai criticat a fost Denis Alibec, despre care patronul FCSB spunea că ”strică” tot pe unde se duce. Mai mult, Alibec a fost acuzat că are și o viață extrasportivă dezordonată.

Denis Alibec și Budescu, apărați de un fost coleg

Silviu Lung Junior, coleg la Astra cu cei doi în perioada când au câștigat titlul, spune că tocmai viața ordonată îi făcea să dea tot ce e mai bun în timpul meciurilor.

Budi și Alibec știau ce să facă în timpul săptămânii ca atunci când sosea ora meciului să se simtă bine”, a spus Silviu Lung în exclusivitate pentru AntenaSport.

În 2017, Gigi Becali a plătit pentru Alibec 1,7 milioane de euro, în timp ce pe Budescu a dat 750.000 de euro. În perioada petrecută la FCSB, Alibec a marcat doar de 12 ori în cele 42 de partide jucate. La FCSB, lui Alibec și Budescu li se reproșa faptul că nu sunt implicați la antrenamente.

Reclamă
Reclamă 4

Nu erau genul de jucători care în timpul antrenamentului să alerge, să dea sută la sută, dar în timpul jocului ne rezolvau meciul, ne-au ajutat extraordinar de mult”, a mai spus Lung jr.

În acest sezon, Denis Alibec și Constantin Budescu fac din nou cuplu în atac la Astra, reușind să ducă echipa patronată de Ioan Niculae în play-off. 

Reclamă
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și