Închide meniul

Semnal de alarma tras de Dan Nistor! ”Dacă nu câștigăm, s-au terminat șansele la titlu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 6:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Semnal de alarma tras de Dan Nistor! ”Dacă nu câștigăm, s-au terminat șansele la titlu!”

Captură Digi Sport

Semnal de alarma tras de Dan Nistor! ”Dacă nu câștigăm, s-au terminat șansele la titlu!”

Nistor a marcat după o acțiune splendidă, în minutul 31. Mijlocașul a înșiruit doi jucători și a șutat cu stângul în colțul din dreapta al porții apărate de Pap. A fost prima reușită pentru fostul fotbalist de la Dinamo pentru noua sa echipă. Nistor joacă pentru Craiova din ianuarie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, pregătit de meciul cu CFR Cluj

Dan Nistor susține că partida cu CFR Cluj va fi crucială în bătălia pentru titlu. Craiova are 32 de puncte și se află la patru lungimi de rivalii din Gruia. Nistor susține că dacă nu vor câștiga, atunci șanse la titlu scad drastic.

”Asta vom vedea la ora meciului, cât de motivat voi fi. Sper să jucăm la fel de bine şi să venim. Meciul cu CFR Cluj e capital pentru noi, dacă câştigăm ne apropiem la un punct şi lupta e deschisă. Dacă nu, în proporţie de 90% s-au terminat şansele noastre pentru câştigarea campionatului. Cu siguranţă vom fi la cel mai bun nivel şi vom da totul pentru a câştiga această partidă”, a spus Nistor după meciul cu Botoșani, pentru Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și