Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Cristi Manea nu s-a interesat de rezultatele rivalelor: "Nu știam de egalul Craiovei la Botoșani"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 20:45

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Cristi Manea nu s-a interesat de rezultatele rivalelor: "Nu știam de egalul Craiovei la Botoșani"

Cristi Manea joacă la CFR Cluj

Hepta

Meciul CFR-ului de la Sepsi a început la câteva minute după ce s-a încheiat duelul dintre Botoșani și Craiova. Deși oltenii sunt o contracandidată la titlu, jucătorii lui Edi Iordănescu nu i-au băgat în seamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Cristi Manea nu se interesează de rivale

"Nici nu știam de egalul Craiovei de la Botoșani. Nu m-a interesat rezultatul", a spus Cristi Manea, după Sepsi – CFR Cluj 0-1.

Manea s-a declarat mulțumit după victoria cu Sepsi. CFR Cluj s-a specializat în victorii la limită. Jucătorii clujeni nu țin cont și de aspectul estetic.

"Victoria este foarte importantă. Nu multe echipe nu pot veni aici să ia puncte. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte, chiar dacă ne-am apărat mai mult, noi am câștigat multe meciuri așa.

Sper sa câștigăm cât mai multe meciuri și sa nu luăm gol. Dacă nu ne luăm gol, le dăm încredere colegilor din față și asta arată că suntem foarte organizați", a mai spus Cristi Manea.

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj n-a făcut spectacol la Sepsi, dar a obținut trei puncte cruciale în lupta pentru titlu. Ciprian Deac a marcat unicul gol al meciului în minutul 45, din penalty.

După acest rezultat, clujenii au depășit-o pe FCSB în clasament și s-au distanțat la două puncte în fruntea play-off-ului. Roș-albaștrii își joacă restanța joi, în deplasare la Academica Clinceni.

CFR Cluj și FCSB au meci direct chiar înainte de Paște, în ultima etapă din turul play-off-ului. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sepsi - CFR Cluj 0-1
  • Reacția lui Cristi Manea după meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și