Închide meniul

Sepsi – Dinamo 4-1 | „E dezamăgitor şi ruşinos”. Torje şi-a făcut praf colegii după înfrângere. „Ne dau afară pe toţi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 octombrie 2021, 19:56

Sepsi – Dinamo 4-1 | „E dezamăgitor şi ruşinos. Torje şi-a făcut praf colegii după înfrângere. „Ne dau afară pe toţi

Gabriel Torje, "dublă" în Dinamo - Gaz Metan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Sepsi – Dinamo 4-1
  • Torje şi-a făcut praf colegii după înfrângere

Dinamo trăieşte periculos. Echipa din Ştefan cel Mare rămâne penultima în Liga 1 după 1-4 cu Sepsi, iar situaţia din clasament este disperată. La finalul meciului, Gabriel Torje şi-a vărsat nervii pe proprii coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje şi-a făcut praf coechipierii

Torje spune că este dezamăgit de evoluţia echipei şi trage un semnal de alarmă. Cei care bagă bani la Dinamo acum s-ar putea retrage. „O nouă dezamăgire pentru suflarea dinamovistă, noi, staff, conducători. Dezamăgim încă o dată şi încă o dată. Probabil se va sătura toată lumea şi se va alege praful de această echipă frumoasă. Sunt foarte dezamăgit. Poate mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB.

S-au făcut eforturi moarte mari, s-au îmbunătăţit condiţiile, am făcut tot ceea ce a depins de noi. Ceea ce se întâmplă la meci e dezamăgitor, ruşinos. Nu vreau să spun nimic de nimeni pentru că nu vreau să supăr. Principalii vinovaţi sunt jucătorii. Nu ne motivăm, nu avem sânge în instalaţie în meciurile impotante. Nu demonstrăm că suntem bărbaţi şi asta ne duce unde suntem. Ori ne vor da afară pe toţi, ori pleacă dânşii. Niciunul din vestiar nu merită să meargă cu fruntea sus pe stradă”, a spus Torje, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cosmin Matei, dezamăgit după înfrângere

Şi Cosmin Matei era dezamăgit după înfrângerea în faţa lui Sepsi. „Am venit motivați, n-am plecat cu un rezultat pozitiv, trebuie să mergem mai departe. Am început practic de la 2-0. Apoi cred că echilibram jocul. Din păcate, n-am reușit să luăm nici măcar un punct. Ne dorim să scoatem echipa din situația asta.

Ne dorim să vină prima victorie. Tot am luat meci cu meci și încă nu a venit. Trebuie să încercăm să obținem maxim de puncte. Noi nu am vorbit de retroradare. Nu se pune problema. Avem nevoie de un restart, de o victorie. Trebuie să avem și puțină șansă. Se vorbește destul de mult. Cred că am avut 6-7 under 21 în lot. Încercăm să-i ajutăm, dar pe teren trebuie să-și facă treaba fiecare”, a spus dinamovistul.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de "morţi"
Liga 1 • 22 feb., 22:27
Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi”: „Aşa e la fotbal, ne mai înjurăm. Mi-am cerut scuze!”