Închide meniul

Sepsi – FC U Craiova 2-1 | Nicolo Napoli, nemulţumit de evoluţia din a doua repriză: „Mă aşteptam la mai mult!” Robert Popa: „Când n-o bagi în poartă, vin ei şi o bagă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 22:45

Sepsi – FC U Craiova 2-1 | Nicolo Napoli, nemulţumit de evoluţia din a doua repriză: „Mă aşteptam la mai mult! Robert Popa: „Când n-o bagi în poartă, vin ei şi o bagă!

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

  • Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0
  • Reacţia lui Nicolo Napoli

FC U Craiova a început perfect partida cu Sepsi, însă echipa lui Bergodi a reuşit să întoarcă soarta partidei în dpar câteva minute, în finalul primei reprize. Nicolo Napoli a spus că se aştepta mai mult de la echipa sa în a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Nicolo Napoli, după Sepsi – FC U Craiova 2-1

Am încercat până în ultimul minut să egalăm, dar nu am reuşit. Mă aşteptam la mai mult, dar mergem înainte. Nu vorbesc de arbitraj. Ei sunt arbitri, fac ce vor ei. Sunt mulţumit de ce am făcut. Acum începem playout-ul. Va rezista cine va sta mai bine fizic. Încercăm să salvăm echipa„, a spus Nicolo Napoli după Sepsi – FC U Craiova 1948 2-1.

Sepsi – FC U Craiova 2-1. Robert Popa a recunoscut că a greşit la gol

Portarul celor de la FC U Craiova 1948, Robert Popa, a recunoscut că nu a avut o evoluţie bună în partida cu Sepsi.

Reclamă

Jocul a funcţionat destul de bine. La fotbal e o vorbă, când o ai în faţă ţi n-o bagi în poartă, vin ei şi ţi-o bagă. Puteam să fac mai mult la gol. Eu doar am şters-o. Cred că i-am aşezat-o mai bine„, a spus şi Robert Popa.

Citește și:
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia
Echipa naţională • 21 mart., 22:03
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu”! Reacţia lui Puşcaş
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova
Liga 1 • 18 mart., 23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: "Nu trebuie subestimat"
Liga 1 • 11 mart., 20:49
„Este un vulpoi bătrân” Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: „Nu trebuie subestimat”
Reacția lui Nicolo Napoli, după ce a debutat în al 10-lea mandat la FCU Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:33
Reacția lui Nicolo Napoli, după ce a debutat în al 10-lea mandat la FCU Craiova. De ce a făcut schimbări abia în minutul 85