Închide meniul

Sepsi-FC Voluntari 1-2. Succes important pentru oaspeți, care urcă pe locul 3 în clasamentul din play-out. Gazdele au lovit bara în ultima secundă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 18:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Sepsi-FC Voluntari 1-2. Succes important pentru oaspeți, care urcă pe locul 3 în clasamentul din play-out. Gazdele au lovit bara în ultima secundă

Captură Telekom Sport

Căpățînă marchează golul secund al Ilfovenilor

LIVE SCORE | Sepsi OSK – FC Voluntari, 1-2. Final

UPDATE 21:51 – Final de meci. Voluntari câștigă cu 2-1 pe terenul lui Sepsi și urcă pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte, două mai puține decât adversara de azi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 21:49 – Bara pentru Sepsi! Fulop a lovit cu capul din careu, dar mingea s-a dus în transversală. Oaspeții puteau fi egalați la ultima fază

UPDATE 21:26 – GOOOOL Voluntari! Oaspeții întorc rezultatul în doar două minute. Căpitanul Mihai Căpățînă marchează cu un șut din interiorul careului.

UPDATE 21:24 – GOOOOL Voluntari! Oaspeții au avut un contraatac de manual, iar Belu Iordache a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

UPDATE 21:22 – Fază încâlcită în careul celor de la Sepsi. Mingea a intrat în poartă, dar s-a dat offside. Gazdele conduc în continuare cu 1-0.

Reclamă

UPDATE 21:02 – A început repriza secundă.

UPDATE 20:47 – Pauză la Sfântu Gheorghe. Gazdele au ratat cele mai mari ocazii și chiar au avut în minutul 7 un gol anulat incorect. 

UPDATE 20:01 – GOOOOL Sepsi! Nicolae Carnat profită de o respinge greșită a lui Cojocaru, preia mingea, șutează și marchează după doar 25 de secunde. Este cel mai rapid gol din Liga 1 de după pandemie. 

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan – Vașvari, Achahbar, Fulop, Carnat – Safranko, Ștefănescu

Antrenor: Leo Grozavu

FC Voluntari: Cojocaru – Belu Iordache, Pașcanu, Achim, Kocic – Căpățînă, De Lucas, Gheroghe – Moussa, Simonovski, Mățan

Antrenor: Mihai Teja

Ilfovenii vin cu un moral bun în Covasna, după ce în weekend au reușit o victorie categorică împotriva celor de la Academica Clinceni. Voluntari s-a impus cu 3-0 și a ieșit din zona retrogradării, ocupând locul 11 cu 15 puncte. De partea cealaltă, Sepsi a remizat cu FC Hermannstadt, 1-1, fiind pe locul 8 cu 20 de puncte, șapte mai puține decât liderul FC Viitorul. Cei de la Voluntari ar uca pe locul 9 cu o eventuală victorie, adică pe podiumul din play-out.

Programul etapei a 4-a și etapei a 5-a din play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapelor cu numărul 4 și 5 din play-out. Partidele lui Dinamo sunt amânate, după ce magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Programul etapei a 4-a din Play-out:

Reclamă

Programul etapei a 5-a din Play-out:

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și