Închide meniul

Sepsi – FCSB 1-1. Toni Petrea refuză să se uite la clasament. Marea îngrijorare a antrenorului roş-albaştrilor: "Să vedem cât de grav e!"

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2021, 18:47

Sepsi – FCSB 1-1. Toni Petrea refuză să se uite la clasament. Marea îngrijorare a antrenorului roş-albaştrilor: "Să vedem cât de grav e!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, primele concluzii după Sepsi - FCSB 1-1

  • FCSB, remiză cu Sepsi
  • Primele concluzii ale lui Toni Petrea

În urma acestui rezultat de egalitate, FCSB nu mai este sigură că va intra pe primul loc în play-off. Totuşi, Toni Petrea nu se teme din cauza acestui aspect. Grijile tehnicianului sunt cele cu privire la accidentările din prima repriză, când Miron şi Olaru au fost schimbaţi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am 2 accidentaţi după acest meci pe care nici n-am reuşit să-l câştigăm. Mă preocupă să vedem cât de grave sunt accidentările lor. A fost o minge aruncată în careu, bară, respinsă de Vlad. Nu am primit gol pe fază lucrată. Am fost o bâlbâială în careu. Vom vedea zilele următoare. Ne pregătim de Supercupă şi de play-off.

Oricine îşi doreşte trofeul, ca antrenor şi ca jucător. Nu pot să zic că mă îngrijorează ceva. Preocuparea este să găsesc soluţii. Rămâne de văzut în play-off. Echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va câştiga. Putem pierde primul loc temporar. În play-off se va decide titlul", a declarat Toni Petrea la finalul meciului

Reclamă

Adrian Şut, dezamăgit că a ratat victoria. "Nu avem nicio scuză!"

Integralist la Sfântu Gheorghe, Adrian Şut a părut afectat de pasul greşit făcut. Este convins totuşi că lupta pentru titlu se va duce până la final.

"Nu avem nicio scuză, am venit la victorie. E un adversar de play-off, cu toţi aceşti adversari e foarte greu. Normal că suntem dezamăgiţi, ne doream să ne îndepărtăm de CFR şi Craiova. Acum o să vedem ce se întâmplă.

Reclamă

Noi ne dorim să terminăm pe primul loc, dar eu nu cred că contează foarte mult. În play-off poate să câştige oricine, nu cred că contează cine e acum pe primul loc. Pot să zic că o să ţinem cel puţin la un egal în meciul Craiovei. Noi o să încercăm după să câştigăm fiecare meci şi să fim campioni!

Noi fiecare meci îl abordăm la victorie, suntem echipa de pe primul loc. Am meritat să fim acolo. Cred că vom face un meci foarte bun acolo", a declarat Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu