Închide meniul

Sepsi – FCSB 2-2 | Roş-albaştrii îşi pun toate speranţele în FC Botoşani! Darius Olaru: „Nu am meritat egalul. Am arătat ca o echipă slabă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 0:32

Sepsi – FCSB 2-2 | Roş-albaştrii îşi pun toate speranţele în FC Botoşani! Darius Olaru: „Nu am meritat egalul. Am arătat ca o echipă slabă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sepsi şi FCSB au remizat la Sfântu Gheorghe, scor 2-2, iar CFR Cluj poate câştiga al patrulea titlu consecutiv, marţi, 18 mai, dacă o învinge pe FC Botoşani. Darius Olaru îşi pune toate speranţele în formaţia moldavă, care îi poate menţine pe roş-albaştrii în lupta pentru mult râvnitul trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FCSB 2-2 | Darius Olaru: „Am arătat ca o echipă slabă”

„Cred că nu am făcut un meci bun. Şi egalul pe care l-am făcut nu l-am meritat, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat ca o echipă slabă din toate punctele de vedere. Acum nu mai stăm la mâna noastră, stăm la mâna Botoşaniului. Sperăm să îi încurce, vedem ce va fi.  

Spun eu că campionatul nu s-a jucat în această seară. Am pierdut puncte destul de uşor, am pierdut puncte multe şi în sezonul regulat… asta e, nu cred că am pierdut aici campionatul. Ne pare rău că nu am reuşit să ducem lupta măcar până în ultima etapă. Să sperăm că poate Botoşaniul vor ajuta şi vom rămâne la mâna noastră dacă ne câştigăm meciul cu Craiova”, a declarat Darius Olaru după Sepsi – FCSB 2-2.

Sepsi – FCSB 2-2 | Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Florin Tănase a egalat în prelungiri. Roş-albaştrii mai au nevoie de o minune ca să câştige titlul

Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Roş-albaştrii au egalat în ultimele minute. Toate cele patru goluri au fost marcate în repriza secundă. Claudiu Petrila a deschis scorul, în minutul 69, iar Dumiter a majorat avantajul covăsnenilor după doar 2 minute. Alexandru Buziuc a marcat golul de 2-1, iar Florin Tănase şi-a salvat echipa în minutele de prelungire.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care poate câştiga titlul marţi, 18 mai, dacă câştigă cu FC Botoşani. De cealaltă parte, Sepsi a urcat pe podium în play-off, cu 37 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și