Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0. Coşmarul continuă pentru olteni! Alb-albaştrii au ajuns la a doua înfrângere consecutivă în play-off, iar titlul e tot mai departe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 17:55

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0. Coşmarul continuă pentru olteni! Alb-albaştrii au ajuns la a doua înfrângere consecutivă în play-off, iar titlul e tot mai departe

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sepsi - Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe AS.ro

Oltenii au început meciul tare. Cîmpanu a avut o ocazie importantă încă din primele minute. Lovitura de cap a lui Cîmpanu nu l-a putut învinge pe Jesus Fernandez. Oaspeţii au răspuns câteva minute mai târziu, prin Dumiter, care l-a pus la grea încercare pe Pigliacelli cu un şut puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin era cât pe ce să îşi bage din nou mingea în propria poartă, iar Andrei Ivan a semnat o ocazie uriaşă în minutul 37, când se afla în poziţie ideală. Şutul atacantului său nu a găsit spaţiul porţii adverse. Sepsi a dat lovitura în minutul 45, prin Mitrea, care a înscris după gafa portarului oltenilor.

În repriza secundă, oltenii au căutat cu orice preţ egalarea. Andrei Ivan a ratat din nou incredibil, când a trimis mingea direct în braţele lui Jesus Fernandez. Tudorie a fost şi el aproape de golul de 1-1, însă s-a făcut de râs. Oltenii n-au reuşit să marcheze, iar Petrila le-a dat lovitura decisivă adversarilor, în minutele de prelungire.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 37 de puncte, la 3 distanţă de FCSB şi la 5 de CFR Cluj. De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul 4 în play-off, cu 33 de puncte.

Reclamă

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0

Min. 90+4: Fluier final la Sfântu Gheorghe. Sepsi a câştigat cu 2-0.

Min. 90+3: GOOOL Sepsi! Claudiu Petrila i-a făcut K.O pe olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 68: Ocazie uriaşă Craiova! Andrei Ivan a ratat din nou din ocazie ideală. Atacantul a trimis mingea direct în braţele lui Jesus Fernandez.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Gazdele conduc cu 1-0 la pauză.

Min. 45: GOOOL Sepsi! Mitrea a marcat, după un corner executat perfect.

Min. 37: Ocazie uriaşă Craiova! Andrei Ivan a ratat şansa de a deschide scorul. Atacantul se afla în poziţie ideală, însă şutul său nu a găsit spaţiul porţii adverse.

Min. 20: Ce ocazie pentru gruparea din Sfântu Gheorghe! Marius Constantin a fost din nou aproape de autogol. Pigliacelli a avut o intervenţie de zile mari!

Reclamă

Min. 19: Şansă importantă pentru pentru Sepsi. Dumiter l-a pus la grea încercare pe Pigliacelli, dar italianul a respins in extremis

Min. 7: Ocazie pentru olteni. Lovitura de cap a lui Cîmpanu nu l-a putut învinge pe Jesus Fernandez.

Min. 1: A început meciul!

Sepsi a întrerupt seria de victorii consecutive etapa trecută, când a pierdut cu FC Botoşani, 1-2. Covăsnenii ocupă locul 4 în play-off, cu 30 de puncte. În meciurile disputate până acum, jucătorii lui Leo Grozavu au înregistrat 2 victorii, 2 eşecuri şi o remiză.

Universitatea Craiova a pierdut cu Academica Clinceni etapa trecută, 0-1, însă se poate apropia de rivalele FCSB şi CFR Cluj. Oltenii sunt pe locul 3 în play-off, cu 37 de puncte, la 3 distanţă de rivalii din Capitală şi la 5 de ardeleni. În partida tur, cele două formaţii au remizat pe Ion Oblemenco, scor 0-0.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Recomandări
  • Sepsi - Universitatea Craiova 2-0
  • Coşmarul continuă pentru olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și