Închide meniul

Sergiu Buş a răbufnit după eliminare. "Le-am cerut scuze arbitrilor, dar noi suntem neplătiţi, minţiţi, accidentaţi". Mesaj clar pentru CFR şi FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2020, 19:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Sergiu Buş a răbufnit după eliminare. "Le-am cerut scuze arbitrilor, dar noi suntem neplătiţi, minţiţi, accidentaţi". Mesaj clar pentru CFR şi FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Sergiu Buş, oferte de la CFR şi FCSB

"Îmi cer scuze echipei, am luat roşu. Am spus ceva ce nu trebuia să zic. Am vorbit cu arbitrii la sfârşit, le-am cerut scuze. El este un arbitru de talie europeană. M-am consumat verbal. Avem voie să fim neplătiţi, să fim minţiţi, am jucat accidentaţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am jucat 5 jucători accientaţi. Butean, Constantin, Larie, Romeo şi eu, cu toţii suntem accidentaţi, am jucat accidentaţi. Noi am luat 3.000 de lei în ultimele patru luni. 

Sunt bine crescut de la familie, dar îmi scapă o vorbă-două. Sper să nu îmi iau trei etape că mai vreau să mai joc", a spus Buş, după eşecul cu Universitatea Craiova. 

Sergiu Buş, ofertă de la CFR Cluj

Sergiu Buş este aproape de CFR Cluj. El a negociat deja cu echipa lui Dan Petrescu, chiar dacă este dorit şi de Gigi Becali la FCSB. Acesta are un mesaj clar pentru ambele grupări.

"Am 27 de ani, acum am şansa să joc. Nu am jucat de la 21 de ani la 25 de ani. Îmi place în străinătate, dar am o familie aici. Dacă mă vrea cineva cu adevărat, dau totul pentru echipa aia", a mai spus Buş. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și