Close
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo! ”O să dispară! Noi am salvat echipa. Ce escrocherie a fost!” Anunțul făcut de fani: ”Am adunat peste 2.000.000 de euro!”

De Silviu Corneanu
Publicat: 5 august 2021, 14:20

Fanii de la Dinamo sunt convinși că vor scăpa de spaniolii de la echipă, în cel mai scurt timp. Suporterii din DDB au băgat bani în continu, lucru pe care acționarii majoritari nu l-au făcut. ”O să dispară”, a anunțat Adrian Rebenciuc, unul dintre membri DDB, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Adrian Rebenciuc, zis Hepaticus, a fost invitat la AS.ro LIVE

AS

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo este aproape. Anunțul a fost făcut de fanii ”câinilor”, prin vocea lui Adrian Rebenciuc, primul membru elite din DDB. Hepaticus este convins că totul a fost o escrocherie.

Reclamă

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo

Fanii din DDB susțin că dacă nu aveau pe cap salariile uriașe ale jucătorilor adus de spanioli, acum tot era în regulă la echipă. Dinamo este obligată să-i plătească pe foștii fotbaliști, pentru că altfel va fi sancționată de UEFA.

Pachetul majoritar de acțiuni nu e la noi. O dată cu insolvența, ei o să dispară, pentru că noi am tot băgat bani, iar ei nu au adus nimic și o să dispară ușor, ușor. Trebuiau să bage și ei, cât am băgat noi, să țină pasul. Ai semnat cu nebunii ăia pe 15.000, 20.000, ce escrocherie a fost. Nu ai cum să faci așa ceva. Nu au mai apărut niciodată, spaniolii.

Noi nu i-am văzut pe nicăieri. Știam că nu o să vină nimeni. Nu vine nimeni. Cine e tâmpit să vină de acolo la noi. Spaniolii ne-au tras în jos. Dacă nu erau ei, erau plătiți toți jucătorii. OK, vă plătim pentru ce ați jucat, da voi vreți pe 5 ani. Spaniolilor trebuie să le dai banii, că nu ai cum, cu UEFA”, a declarat Adrian Rebenciuc, zis Hepaticus, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Suporterii au salvat Dinamo

Fanii sunt cei care au ținut Dinamo în viață. Prin programul DDB, aceștia au reușit să strângă peste 2.000.000 de euro și să plătească salarii, licență, deplasări și restul cheltuielilor. În afară de fani, la Dinamo au mai venit bani din drepturile TV și sponsori.

Adrian Rebenciuc, zis Hepaticus, susține că ideea programului DDB a venit după ce fanii câinilor au reușit celebra coregrafie cu ”Doar Dinamo București”. Suporterii vor să mai facă bani și din vânzarea de jucători. Primul care ar putea aduce un capital serios echipei este Deian Sorescu.

Noi am salvat Dinamo. Ideea a pornit de la coregrafia aia cu Doar Dinamo București. Eu am crezut în acea idee, că Doar Dinamo București poate salva Dinamo. Ne-am unit așa pentru că mulți care au zis că ne ajută au fost doar cu gura. Nu ne-am fixat o sumă. Nu ne gândeam că o să adunăm două milioane de euro.

Mai mult de două milioane de euro s-au strâns până acum. Banii s-au dus, din ce credeți că a fost ținut clubul. Cum jucam dacă nu plăteam licența. Noi l-am ținut, noi plătim jucătorii. Trăiește echipa, trăiește datorită nouă.

Salariile jucătorilor sunt din banii noștri, din drepturile TV și din ce mai dă câte un sponsor. Nimeni nu credea în noi. La început eram 200-300. Noi intrând în insolvență, banii pe care i-am dat până acum, nu o să-i mai vedem înapoi, așa le-am închis gura la toți”, a mai spus Hepaticus la AS.ro LIVE.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
10:28 Bănel Nicoliță, în lacrimi la Splash! Vedete la apă. Premiera e joi, la 20:30, la Antena 1 10:02 Mihai Stoica e categoric după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Îl vedeam fără discuţie titular la noi!” 9:42 Simona Halep – Donna Vekic LIVE TEXT (18:00), în primul tur de la Toronto. Simo a câştigat clar primele două „directe” 9:24 Pep Guardiola, reacție genială după West Ham – Manchester City 0-2: ”Erling Haaland? Dacă cineva încearcă să îi ia mingea, îl va lovi în față!” 8:48 Care este, de fapt, adevăratul nume al lui Ion Ţiriac. Ce scrie în buletin. Decizia radicală pe care a vrut să o ia miliardarul 8:45 Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici!” 8:15 Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!” 0:53 Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948 0:37 Adrian Mititelu, discurs vehement după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!” 0:27 Mihai Stoica, uluit de al doilea penalty acordat de Istvan Kovacs în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Să iasă Vassaras!”
Pe același subiect
Murad Mohammad
Liga 2 • 5 aug., 15:38
Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad. Ultimatumul lansat de milionarul care vrea să investească la „câini”
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 20:23
Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2: „Să le dăm satisfacţie fanilor!”. Condiţia pusă pentru a lupta pentru promovare
Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 18:59
Progresul Spartac – Dinamo 0-1. „Câinii”, victorie la debutul în Liga 2! Antonio Bordușanu, eroul lui Ovidiu Burcă
Close