Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo! ”O să dispară! Noi am salvat echipa. Ce escrocherie a fost!” Anunțul făcut de fani: ”Am adunat peste 2.000.000 de euro!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2021, 14:20

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo! ”O să dispară! Noi am salvat echipa. Ce escrocherie a fost!” Anunțul făcut de fani: ”Am adunat peste 2.000.000 de euro!”

Fanii de la Dinamo anunță sfârșitul erei spaniole

AS

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo este aproape. Anunțul a fost făcut de fanii ”câinilor”, prin vocea lui Adrian Rebenciuc, primul membru elite din DDB. Hepaticus este convins că totul a fost o escrocherie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfârșitul erei spaniole la Dinamo

Fanii din DDB susțin că dacă nu aveau pe cap salariile uriașe ale jucătorilor adus de spanioli, acum tot era în regulă la echipă. Dinamo este obligată să-i plătească pe foștii fotbaliști, pentru că altfel va fi sancționată de UEFA.

Pachetul majoritar de acțiuni nu e la noi. O dată cu insolvența, ei o să dispară, pentru că noi am tot băgat bani, iar ei nu au adus nimic și o să dispară ușor, ușor. Trebuiau să bage și ei, cât am băgat noi, să țină pasul. Ai semnat cu nebunii ăia pe 15.000, 20.000, ce escrocherie a fost. Nu ai cum să faci așa ceva. Nu au mai apărut niciodată, spaniolii.

Noi nu i-am văzut pe nicăieri. Știam că nu o să vină nimeni. Nu vine nimeni. Cine e tâmpit să vină de acolo la noi. Spaniolii ne-au tras în jos. Dacă nu erau ei, erau plătiți toți jucătorii. OK, vă plătim pentru ce ați jucat, da voi vreți pe 5 ani. Spaniolilor trebuie să le dai banii, că nu ai cum, cu UEFA”, a declarat Adrian Rebenciuc, zis Hepaticus, la AS.ro LIVE.

Suporterii au salvat Dinamo

Fanii sunt cei care au ținut Dinamo în viață. Prin programul DDB, aceștia au reușit să strângă peste 2.000.000 de euro și să plătească salarii, licență, deplasări și restul cheltuielilor. În afară de fani, la Dinamo au mai venit bani din drepturile TV și sponsori.

Reclamă

Adrian Rebenciuc, zis Hepaticus, susține că ideea programului DDB a venit după ce fanii câinilor au reușit celebra coregrafie cu ”Doar Dinamo București”. Suporterii vor să mai facă bani și din vânzarea de jucători. Primul care ar putea aduce un capital serios echipei este Deian Sorescu.

Noi am salvat Dinamo. Ideea a pornit de la coregrafia aia cu Doar Dinamo București. Eu am crezut în acea idee, că Doar Dinamo București poate salva Dinamo. Ne-am unit așa pentru că mulți care au zis că ne ajută au fost doar cu gura. Nu ne-am fixat o sumă. Nu ne gândeam că o să adunăm două milioane de euro.

Mai mult de două milioane de euro s-au strâns până acum. Banii s-au dus, din ce credeți că a fost ținut clubul. Cum jucam dacă nu plăteam licența. Noi l-am ținut, noi plătim jucătorii. Trăiește echipa, trăiește datorită nouă.

Reclamă 4 / 0/3

Salariile jucătorilor sunt din banii noștri, din drepturile TV și din ce mai dă câte un sponsor. Nimeni nu credea în noi. La început eram 200-300. Noi intrând în insolvență, banii pe care i-am dat până acum, nu o să-i mai vedem înapoi, așa le-am închis gura la toți”, a mai spus Hepaticus la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și