Închide meniul

Sfat preţios pentru Gigi Becali: “Să nu mai caute fundaș, el e soluția”. Cine ar putea să rezolve problemele din defensiva lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Sfat preţios pentru Gigi Becali: “Să nu mai caute fundaș, el e soluția”. Cine ar putea să rezolve problemele din defensiva lui FCSB

Hepta

Gigi Becali, avertizat în privința unui jucător

Mihai Lixandru este împrumutat de FCSB la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Flavius Stoican a fost impresionat de calitățile tânărului de numai 19 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru, alternativa surpriză pentru apărarea lui FCSB 

“Este o soluţie bună pentru noi şi chiar i-aş sugera lui Gigi Becali să nu mai caute un alt fundaş central, pentru că îl are în curtea proprie. Lixandru este jucătorul FCSB-ului şi are calităţi excelente. Dacă îşi vede de treabă poate ajunge un jucător de top”, a declarat Stoican pentru Metropola TV.  

Lixandru a jucat 10 partide în acest sezon de Liga 2 pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu. El a bifat două apariții și în Cupa României.  

Mihai Lixandru a fost crescut de FCSB, iar Gigi Becali l-a împrumutat în Liga 2 ca să prindă mai multă experiență. În contextul în care fundașii lui Toni Petrea nu oferă prea multă siguranță, Lixandru ar putea să primească o șansă în sezonul viitor. 

19 ani are Mihai Lixandru, care deja este cotat la 150.000 de euro. El poate evolua atât ca fundaș central, cât și mijlocaș la închidere.

Reclamă

Gigi Becali investește în jucătorii tineri 

Patronul lui FCSB a preferat în ultimii ani să păstreze cât mai mulți tineri talentați în lotul echipei. Octavian Popescu este doar unul dintre exemple, cel care a devenit titular incontestabil în primul "11" al lui Toni Petrea.

Pe lângă Mihai Lixandru, și Adrian Niță ar putea să joace un rol important în sezonul viitor la FCSB.  De altfel, Gigi Becali i-a stabilit lui Niță o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. În vârstă de numai 17 ani, el este născut la Slatina și a ajuns la Academia FCSB în urmă cu câțiva ani. 

Acesta evoluează ca aripă stânga, dar o poate face la fel de bine și pe dreapta. Niță este cotat de transfermarkt.com la 150.000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și