Închide meniul

Și-a făcut părinții să plângă… de fericire! Cordea nu se teme de Becali! Cum a ajuns la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 iunie 2021, 10:13

Și-a făcut părinții să plângă… de fericire! Cordea nu se teme de Becali! Cum a ajuns la FCSB

Facebook Clinceni

Andrei Cordea a făcut vizita medicală cu FCSB

Și-a făcut părinții să plângă. Noul jucător al roș-albaștrilor le-a făcut cea mai mare bucurie părinților săi. Cordea susține că aceștia au izbucnit în plâns în momentul în care a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-a spus sora mea că părinții mei au avut emoții și au plâns când au aflat, dar de fericire”, a dezvăluit Cordea la vizita medicală pe care a efectuat-o FCSB la INMS.

Și-a făcut părinții să plângă

Cordea a dezvăluit cum a intrat în vederile lui Gigi Becali. Mijlocașul ofensiv are planuri mari la FCSB.

Mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc să joc. Sunt un jucător de echipă, un jucător care se înhamă la luptă și, v-am spus, îmi doresc foarte mult să câștig campionatul.

După meciul cu Universitatea Craiova (n.r. a venit oferta de la FCSB). Semnale erau, dar am fost foarte motivat după meciul cu Craiova, îmi doream foarte mult să prind cu Clinceniul locul 5 și mă bucur că am lăsat familia, care a fost acolo, pe locul 5.

Reclamă

Concurență este la fiecare echipă, și la Clinceni cred că era concurență, asta este ceva normal. Eu sunt pregătit pentru orice și sper să-mi fac treaba cât mai bine”, a mai spus Cordea.

Andrei Cordea nu se teme de Gigi Becali

Andrei Cordea nu se teme de eventualele reacții negative ale lui Gigi Becali. Noul jucător de la FCSB este convins că patronul roș-albaștrilor nu va avea motive să-l critice.

Eu îmi fac treaba pe teren și sunt convins că, dacă eu o să fiu serios și o să joc bine, n-o să vorbească (n.red. – Gigi Becali)”, susține Cordea.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și