Închide meniul

„Sigur mă voi întoarce la Cluj”. Dan Petrescu bagă frica în Marius Şumudică. „Sunt probleme mari la CFR!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 20:14 / Actualizat: 18 martie 2023, 19:22

„Sigur mă voi întoarce la Cluj. Dan Petrescu bagă frica în Marius Şumudică. „Sunt probleme mari la CFR!

Dan Petrescu l-a taxat pe Marius Şumudică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Dan Petrescu pune presiune pe Marius Şumudică
  • Antrenorul lui CFR Cluj riscă să fie demis

Dan Petrescu bagă frica în Marius Şumudică. Liber de contract după patru titluri câştigate cu CFR Cluj, „Bursucul” a lăsat de înţeles că este oricând dispus să revină la gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a vorbit despre umilinţa suferită de CFR Cluj în play-off-ul Europa League, 0-4 cu Steaua Roşie Belgrad. Marius Şumudică riscă să fie demis! Fostul antrenor al ardelenilor a anunţat de ce a ales el să plece.

Dan Petrescu bagă frica în Marius Şumudică

După plecarea mea cred că problemele sunt mari la CFR Cluj. Se vede… (De ce ai plecat?) A fost o problemă internă, ca în România. Când cineva prinde prea multă putere, sunt foarte mulţi oameni geloşi. Nu am mai avut încredere în cineva din club, nu mi-a mai dat încrederea necesară şi am simţit că nu mai e momentul să stau. Trebuie să mai simtă şi alţi antrenori.

Reclamă

Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine, cei de acolo, cred! Şi mie mi-a părut puţin rău pentru că mă ataşasem, vă daţi seama. Am stat într-un oraş foarte frumos, am plecat şi cetăţean de onoare de acolo… deci nu am plecat cu mâna goală, ci cu trofee şi cu medalii şi cu amintiri superbe. Oricum, Clujul rămâne una dintre casele mele şi sigur mă voi întoarce acolo!„, i-a spus Dan Petrescu lui Dan Chişu.

Petrescu a recunoscut că nu mai e loc de el la FCSB. Nu înţelege de patronii echipelor din Liga 1 se tem să îi facă oferte.

Reclamă

Acum aştept să antrenez o echipă, dar nu aş vrea să mă grăbesc. Steaua (n.r. FCSB) l-a pus pe Edi Iordănescu. Toată lumea spune că sunt prea scump, dar nu este adevărat. Îmi fac meseria. Eu vreau bani numai la performanţă. Normal că vrei un salariu să trăieşti, dar bonusurile mari le vreau la performanţă. Aşa mi se pare normal.

Toată lumea fuge de mine, în România chiar nu sunt bani. Eu am antrenat pe bani foarte mulţi şi aici e foarte greu să găseşti cluburi care dau bani. De aia nici nu avem performanţă nici la nivel de club, nici la nivel de echipă naţională„, a mai spus fostul antrenor de la CFR Cluj.

CFR Cluj are trei variante de antrenori care îl pot înlocui pe Marius Şumudică, după dezastrul de la Belgrad, 0-4 cu Steaua Roşie. Dan Petrescu, Cosmin Contra şi Costel Gâlcă sunt cei care pot ajunge în Gruia, dacă oficialii decid să se despartă de Şumi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii