Închide meniul

Silvian Matei a eliminat CSA Steaua din Cupă şi livrează mâncare cu bicicleta. „Nu-i mai cer mamei bani. Sunt pe picioarele mele”

Antena Sport Publicat: 20 august 2021, 10:34

Silvian Matei a eliminat CSA Steaua din Cupă şi livrează mâncare cu bicicleta. „Nu-i mai cer mamei bani. Sunt pe picioarele mele

Silvian Matei a eliminat CSA Steaua din Cupă şi livrează mâncare cu bicicleta

Instagram Silvian Matei

  • Silvian Matei are 22 de ani
  • 2.000 de lei e salariul lui Matei, la Progresul Spartac

„Fac Glovo de trei ori pe săptămână, după antrenamente. Folosesc bicicleta, mă menţin în formă. Sunt și un pic mai nebun, dar îmi place să risc. Din Glovo câștig lunar cam cât iau de la fotbal. Banii din contract îi pun deoparte. Vreau să-mi cumpăr un apartament. Am încercat să fac un împrumut bancar, dar nici n-au vrut să stea de vorbă cu mine când au văzut ce venit mic am.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai trec pe lângă o mașină, care e gata-gata să mă ia pe capotă, mai rup o oglindă, mă mai lovește unul, mă mai cert cu altul, mai trec pe roșu. Asta e. Trebuie să ne descurcăm. Viața nu e chiar roz în România.

Silvian Matei a eliminat CSA Steaua şi face Glovo în timpul liber

Sunt zile când mă întorc acasă cu 150 de lei, în altele cu 80 de lei. Sunt mulțumit că în ziua respectivă îmi scot banii de mâncare. Nu-ți dă nimeni 100 lei pentru patru ore cât alerg eu la Glovo.

Reclamă

Pentru unii pot părea bani puțini, dar pentru mine, care nu mai am tată și sunt singur cu mama și cu fratele meu, e bine. Nu-i mai cer mamei bani. Sunt pe picioarele mele”, a spus Matei, într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Silvian Matei este comparat de oamenii din club cu Ovidiu Petre sau Cosmin Olăroiu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bogdan Chipirliu, într-un meci pentru CSA Steaua
Liga 2 • 17 oct., 16:13
Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru echipa lui Daniel Opriţa
Liga 2 • 9 sept., 20:54
Imagini virale cu Dorinel Munteanu! Antrenorul Oțelului a fost doborât în timpul meciului
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 20:23
Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2: „Să le dăm satisfacţie fanilor!”. Condiţia pusă pentru a lupta pentru promovare
Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 18:59
Progresul Spartac – Dinamo 0-1. „Câinii”, victorie la debutul în Liga 2! Antonio Bordușanu, eroul lui Ovidiu Burcă
Cosmin Contra, intervenție acidă în războiul FCSB - CSA
Fotbal intern • 10 oct., 9:07
Cosmin Contra, intervenție acidă în războiul dintre Gigi Becali și Armată. „FCSB e Steaua! Are cei mai mulți fani din România”