Închide meniul

"Simt că mă duce cu vorba!" Gigi Becali, detalii despre negocierile infernale cu Florin Tănase: "Normal că nu mi-a convenit!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 9:43

"Simt că mă duce cu vorba!" Gigi Becali, detalii despre negocierile infernale cu Florin Tănase: "Normal că nu mi-a convenit!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Gigi Becali a fost luat prin surprindere de refuzul lui Florin Tănase de a-şi prelungi contractul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Normal că nu mi-a convenit răspunsul primit de la Florin Tănase, dar simt că mă duce cu vorba și o să îl pierd și pe el așa cum l-am pierdut pe Tătărușanu. Nu contează că el mai are contract cu noi încă doi ani, nu mă încălzește lucrul ăsta pe mine, că știu eu ce vorbesc.

Faptul că s-ar putea să îl pierd liber de contract nu îmi place absolut deloc și nu îmi place nici să fiu strâns cu ușa ca să îl vând la prima strigare, că nu o să o fac. El știe foarte bine ce sumă vreau eu. Dacă are oferta pe care eu o vreau, atunci să o aducă mai repede.

Eu vreau să fie și el om și să înțeleagă că noi la club avem o strategie. El este căpitanul meu. Probabil vom mai discuta, dar e ultima oară când mai vorbesc despre el. Am cheltuit și eu atâția bani pentru aducerea lui, dar și cu salariile lui. Nu o să uit că el a înțeles atunci problema cu micșorarea salariilor din cauza pandemiei, dar vreau să mă înțeleagă și acum. I-am propus și o mărire de salariu doar ca să fie bine pentru toată lumea…Sunt convins că vom câștiga campionatul”, a spus Gigi Becali pentru Prosport

Florin Tănase, dublă de senzaţie în FCSB – Astra 3-0

Florin Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria cu Astra, scor 3-0. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o dublă de senzaţie şi a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și