Închide meniul

Sindicatul mondial al jucătorilor face publică situația-dezastru de la Astra! ”Acest abuz nu va fi tolerat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2020, 11:54

Sindicatul mondial al jucătorilor face publică situația-dezastru de la Astra! ”Acest abuz nu va fi tolerat”

Mediafax Foto / Marian Ilie

Ioan Niculae nu le-a plătit ultimele salarii jucătorilor

Jucătorilor giurgiuvenilor le-a fost transmis din partea clubului că nu vor încasa salariile pe ianuarie și februarie dacă nu vor accepta reducerea contractelor cu 50% pentru următoarele nouă luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFPro: ”Acest abuz de la Astra nu va fi tolerat”

"FIFPRO consideră ilegală și imorală decizia Astrei de a le propune jucătorilor reduceri salariale pe o perioadă de 9 luni, în timp ce oferă plata la jumătate a salariilor pe care nici nu le-a achitat. Acest abuz nu poate și nu va fi tolerat. 

Situația de la Astra vine după alte știri din România care anunță că unele cluburi au băgat jucătorii  'nedoriți' în șomaj tehnic. FIFPRO și AFAN vor continua să-i susțină pe jucătorii din România", se arată în comunicatul FIFPRO, susține sport.ro.

"Aveam două luni restanțe când am plecat de acolo. Practic acum sunt vreo trei luni și jumătate fără bani. Și, din ce am înțeles, domnul Niculae e plecat… Vom vedea, sper să se rezolve până la urmă. Totuși, mai mari probleme sunt în alte părți! Sunt oameni care au rămas fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc acum!?", a spus Denis Alibec, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și