Închide meniul

Situația de la Dinamo rămâne neschimbată. ”Sunt în continuare restanțe financiare pe câteva luni!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 6:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Situația de la Dinamo rămâne neschimbată. ”Sunt în continuare restanțe financiare pe câteva luni!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Situația de la Dinamo rămâne neschimbată. ”Sunt în continuare restanțe financiare pe câteva luni!”

Jucătorii lui Dinamo nu au vrut să intre pe teren în meciul amical cu FC Voluntari, motivul fiind că Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu nu au plătit niciun salariu în acest an. În cele din urmă, situația s-a calmat după anumite discuții între conducători și fotbaliști, dar Mihalcea spune că situația nu este una ”roz” la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea: ”Sunt în continuare restanțe financiare pe câteva luni!”

”Sunt în continuare restanțe financiare pe câteva luni. Băieții au stat de vorbă cu conducerea și s-au pus în acord cu datele de plătire. Tot fotbalul trece printr-o situație destul de grea. Dacă nu este o înțelegere acum, este greu să îți îndeplinești obiectivele.

Va urma o perioadă extrem de aglomerată cu meciuri din trei în trei zile. În acest moment, mă bucur că nu am accidentări și aș fi bucuros să rămână așa situația. Îi am pe toți valizi și acest lucru contează foarte mult în economia etapelor care vor urma. Nu cred că va fi un ritm foarte ridicat al fotbalului. Pauza impusă și perioada scurtă de pregătire nu vor impune un ritm prea mare. Dar, cu trecerea etapelor cred că putem intra într-un ritm de competiție și având aceste schimbări de regulament cu 5 schimbări sper să ne ajute. Este prematur să mă gândesc la o strategie anume. O vom lua pas cu pas”, a spus Mihalcea, pentru Fanatik.

Totodată, Mihalcea a ținut să îi laude pe suporterii lui Dinamo, care au strâns peste 500.00 de euro pentru a salva clubul de la faliment.

”Suporterii sunt extraordinari. Ei, în momentul de față, nu mai sunt suporteri… Sunt mai mult decât “socios”. Sunt sufletul clubului în acest moment. Au făcut eforturi extraordinare. Au mai plătit salarii, au plătit licența. Reușesc să ne ajute foarte mult cu bani, lucru care ne lipsește în momentul de față. Îmi pare rău că nu-i putem avea aproape de la primul meci, dar îi avem în gândurile noastre. Sunt convins că ne vor ajuta, doar ideea că ne vor susține de unde sunt ei: de acasă, din fața televizorului, campionatului”, a mai spus Mihalcea, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și