Închide meniul

Sorin Cârţu îşi doreşte pace între Universitatea Craiova şi FC U Craiova. „E loc pentru toată lumea. Tu nu mă deranjezi, eu nu te deranjez!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 14:08

Sorin Cârţu îşi doreşte pace între Universitatea Craiova şi FC U Craiova. „E loc pentru toată lumea. Tu nu mă deranjezi, eu nu te deranjez!

Sorin Cârţu

Ferrari Press Agency / Ferrari Press Agency via Hepta

  • Sorin Cârţu, mesaj pentru rivalii de la FC U Craiova
  • Ce a declarat preşedintele Universităţii Craiova

Cârţu anunţă că ambele grupări pot evolua, fără probleme, pe stadionul Ion Oblemenco. Le-a transmis însă un mesaj conducătorilor echipei lui Adrian Mititelu, pe care îi îndeamnă la calm înaintea noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu îşi doreşte pace între Universitatea Craiova şi FC U Craiova

În Craiova e loc pentru toată lumea. Ei cu suporterii lor, cu cei care-i plătesc, noi cu ai noştri. Pentru consumatorul de fotbal din Craiova mi se pare un avantaj, un privilegiu, pentru că în fiecare weekend poate vedea un meci de Divizia A pe viu, se poate duce şi într-o parte, şi în alta.

Să facă ce le dictează inima, pentru că e loc pentru toată lumea. Ce e foarte important e ca unul dintr-o parte sau în alta să nu încerce să-i perturbeze starea de confort a celuilalt. Aici e problema. Frate, tu nu mă deranjezi, eu nu te deranjez!

Reclamă

E un stadion pus la dispoziţie de Munincipalitate şi pentru unii, şi pentru ceilalţi. Aici e vorba despre nivelul de educaţie, de limitele în care te încadrezi”, a spus Sorin Cârţu pentru looksport.ro.

Au fost incidente la sărbătoarea de la Craiova! Un fan a fost reţinut

În weekend, cele două galerii au avut motive diferite de sărbătoare şi doar apariţia celor 1.000 de jandarmi a făcut ca centrul Băniei să nu fie transformat într-un câmp de luptă.

Reclamă

Peste 3.000 de fani ai Universităţii Craiova au sărbătorit câştigarea Cupei României, la Universitate, alături de jucători. Atmosfera a fost, ca pe vremuri, una de vis.

La 200 de metri distanţă, câteva sute de ultraşi ai lui FC U Craiova 1948 s-au strâns pentru a celebra promovarea în Liga 1. Jandarmii i-au înconjurat şi un singur bărbat a fost reţinut pentru că a încercat să strice buna desfăşurare a evenimentelor. Sorin Cârţu îşi doreşte pace între Universitatea Craiova şi FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”