Închide meniul

Sorin Cârțu, nemulțumit de incertitudinea din România: “Avem poziția ghiocel în toate!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 19:15

Sorin Cârțu, nemulțumit de incertitudinea din România: “Avem poziția ghiocel în toate!”

Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu se așteaptă la ce e mai rău

Franța pare decisă să pună capăt fotbalului, după ultimele declarații ale premierului Edouard Philippe

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu noi decidem acest lucru. S-a oprit Franța, mai sunt Belgia și Olanda, care nu mai reiau. Dacă fac aceste lucruri Germania și Italia, atunci să ne luăm adio de la a începe pregătirile. N-avem noi puterea aia. Să fim noi peste Comunitatea Europeană?!

Noi avem poziția ghiocel în toate, despre ce vorbim? Nu ați observat că toate deciziile luate în anumite țări au fost luate și la noi, la fel?!”, a spus Sorin Cârțu pentru Digi Sport.  

Sorin Cârțu nu crede în scenariile FRF

Oficialii din fotbalul românesc iau în calcul mai multe scenarii, iar unul dintre ele a fost și cel al mutării campionatului în Antalya. 
“Să vedem ce se întâmplă după 15 mai. Degeaba avansăm scenarii. Scenariul acela cu Turcia mi s-a părut irealizabil. A căzut și ăla, cad multe. Normal că nu-mi convine ce se întâmplă. Nu sunt speranțe că se poate îndrepta curând. Noi totdeauna așteptăm să vedem ce se întâmplă la alții”, a declarat Cârțu pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și