Închide meniul

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi: „Nu mă împac cu el, e dezamăgirea vieții mele!”

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 14:55

Reclamă
Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi: Nu mă împac cu el, e dezamăgirea vieții mele!”

Sorin Cîrțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi, după conflictul care a avut loc între cei doi la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a plecat cu scandal din Bănie, iar oficialul oltenilor nu mai este dispus să se împace cu antrenorul de la Al-Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu a dezvăluit că Mirel Rădoi a venit la el în birou pentru a-și cere scuze, înainte să demisioneze. Totuși, fostul mare atacant nu i-a acceptat scuzele și a refuzat să-i strângă mâna.

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi: „Nu mă împac cu el, e dezamăgirea vieții mele!”

„Acum, da, dezamăgirea vieţii. I-am spus: el mă uită pe mine, eu îl uit pe el. Nu am existat, el nu a existat. Rădoi nu a fost corect în ceea ce a expus acolo. Eu nu l-am inflenţat cu nimic în deciziile lui. Cum a povestit acolo şi ce a povestit… sâmbătă a fost meciul cu FC U, pierdută.

Eu am stat luni două ore cu el şi nu ştiu dacă am vorbit 30 de secunde de meciul pierdut. Şi tu după apari… de ce nu mi-ai spus mie în alea două ore când am stat de vorbă?

Nu, n-am nicio treabă. Tu ai ieşit, ai făcut iureş la televizor şi după vine să îşi ceară scuze, să dea mâna cu mine. Cum să accept aşa ceva? Mă faci varză la televizor şi pe urmă îţi ceri scuze între patru ochi. Chiar mă subapreciezi!

Reclamă

Bineînţeles că nu i-am strâns mâna şi nici nu vreau să mă împac. El să nu mă aibă pe mine pe gând, eu nu îl am pe el. E simplu!”, a spus Sorin Cârţu, la podcastul Tare de tot.

Alexandru Creţu şi Laurenţiu Popescu, resemnaţi după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Lupta la titlu pentru noi s-a încheiat!”

Alexandru Creţu şi Laurenţiu Popescu s-au arătat resemnaţi după Farul – Universitatea Craiova 3-2. Cei doi nu cred că echipa lor pot emite pretenţii la titlu după înfrângerea cu Farul.

Farul Constanţa s-a distanţat la 9 puncte faţă de Universitatea Craiova, cu 7 etape înainte de finalul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

„E o înfrângere, suntem dezamăgiți. Cred că lupta la titlu s-a încheiat pentru noi în seara asta. Chiar vorbeam cu Nedelcu în timpul meciului, i-am spus că a fost un joc frumos și că doar așa putem crește nivelul campionatului. E greu să vorbim acum după meci, să spunem ce nu a funcționat. Vom merge la Craiova și vom analiza. Vom răspunde pentru greșelile noastre.

Nu au contat absențele. Nu ar trebui să se simtă lipsa nimănui. M-am simțit bine, dar îmi pare rău că nu am câștigat. Farul joacă un fotbal spectaculos şi are prima şansă”, a spus şi Alexandru Creţu după Farul – Universitatea Craiova 3-2.

„A fost un meci foarte greu și frumos în același timp. Din păcate, Farul a jucat mai bine și a reușit să învingă. Suntem o echipă, nu m-a lăsat nimeni la greu. Toți încercăm să fim cât mai buni la fiecare meci. Da, la fiecare meci facem vizionare la toate penalty-urile. A fost un moment de inspirație.

Din păcate, la Larie nu am mai putut face nimic. Înseamnă foarte mult că sunt titular, dar sper să continui tot așa. Nu cred că mai avem șanse la titlu. Urmează următorul meci, pe care vrem să-l câștigăm. Nu știu ce am făcut greșit, trebuie să ne uităm și să vedem. Din fiecare meci avem de învățat”, a spus Laurenţiu Popescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și