Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sorin Paraschiv, copleşit de emoţii la debutul ca titular la Steaua: „Victor Piţurcă m-a anunţat în vestiar că joc cu Dinamo!” Cum s-a descurcat împotriva lui Hîldan, Lupescu şi Niculae

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 11:09

Sorin Paraschiv, copleşit de emoţii la debutul ca titular la Steaua: „Victor Piţurcă m-a anunţat în vestiar că joc cu Dinamo! Cum s-a descurcat împotriva lui Hîldan, Lupescu şi Niculae

AS.ro LIVE

Sorin Paraschiv, invitat la AS.ro LIVE

Sorin Paraschiv, copleşit de emoţii la debutul ca titular la Steaua. „Tigrul” a povestit la AS.ro LIVE cum Victor Piţurcă l-a anunţat că va fi titular cu câteva ore înaintea unui derby cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Paraschiv, copleşit de emoţii la debutul ca titular la Steaua

Paraschiv a debutat la 19 ani într-un derby Steaua – Dinamo. Roş-albaştrii au câştigat cu 4-1, iar „Piţi” l-a lăudat pentru prestaţia pe care a avut-o împotriva lui Cătălin Hîldan, Ionuţ Lupescu, Marius Niculae&co.

„Primul meu meci ca titular, cel mai important, a fost cu Dinamo. Domnul Piţurcă nu anunţa echipa. Nu mă aşteptam să fiu titular. Am intrat în vestiar relaxat şi am văzut pe tablă că o să joc. Am avut emoţii. Am jucat mijlocaş dreapta, mi-a fost puţin greu.

Am reuşit să câştigăm, contrar aşteptărilor, cu 4-1. Dinamo avea o echipă foarte bună. Ionuţ Lupescu, regretatul Hîldan, Florentin Petre, Marius Niculae. Victor Piţurcă m-a felicitat şi mi-a spus că am făcut un meci bun pentru primul meu meci ca titular”, a dezvăluit Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Citește și:

Sorin Paraschiv, triplu campion cu Steaua

Sorin Paraschiv şi-a început cariera la Steaua Bucureşti, club alături de care a cucerit trei titluri de campion, în 2001, 2005, 2006, şi o Supercupă, în 2006.

Reclamă

De asemenea, fostul mijlocaş a făcut parte din echipa „UEFAntastică” care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005-2006. Pentru performanţa reuşită în cupele europene, acesta a primit pe 29 martie 2006 Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a.

În România, „Tigrul” a mai jucat pentru Unirea Urziceni, Farul şi Concordia Chiajna. Cu gruparea din Urziceni a evoluat în UEFA Champions League, unde a bifat 7 meciuri.

Sorin Paraschiv
MMA / Mihai Moflea
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și