Închide meniul

Sorin Răducanu a făcut spectacol în faţa Arenei Naţionale, în ziua alegerilor FRF. „Ceaușescu, PCR! Ceaușescu, PCR! Ceaușesc, reales la al 13-lea Congres!”

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2022, 10:48

Sorin Răducanu a făcut spectacol în faţa Arenei Naţionale, în ziua alegerilor FRF. „Ceaușescu, PCR! Ceaușescu, PCR! Ceaușesc, reales la al 13-lea Congres!

Sorin Răducanu a făcut spectacol în faţa Arenei Naţionale

Antena Sport

Sorin Răducanu a fost interzis la alegerile de azi de la Federaţia Română de Fotbal, unde Răzvan Burleanu va fi reales preşedinte. Răducanu a protestat în faţa Arenei Naţionale şi l-a comparat pe Burleanu cu Nicolae Ceauşescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trei steaguri sunt. Sfânta Treime. Trei culori, trei steaguri. Doar o să strig: «Ceaușescu, PCR! Ceaușescu, PCR! Ceaușesc, reales la al 13-lea Congres!». Aici s-a ajuns, din păcate, după 30 de ani. Frații noștri au murit în decembrie ’89 pentru ce?

Pentru ca să vină niște nenorociți să devalizeze România. Și românii noștri dragi tac. Și dacă vin 2-3 inși cu dumneavoastră și cu Iacov aici, dacă venim, știți ce spun? «Ăia sunt nebuni». Nu suntem nebuni, fraților. Luptăm pentru țara asta și pentru copii noștri. Vă pupă tata!”, a spus Sorin Răducanu.

Sorin Răducanu, interzis! Federația Română de Fotbal îşi alege azi preşedintele

Actualul preşedinte Răzvan Burleanu este singurul candidat pentru un nou mandat la alegerile pentru şefia FRF. Burleanu, preşedinte din 2014, candidează pentru un al treilea mandat. Răzvan Burleanu a fost ales prima dată în funcţia de preşedinte al FRF în 2014, la vârsta de 29 de ani.

Plecat atunci din postura de outsider, principalul favorit fiind Gheorghe Popescu, Burleanu a beneficiat din plin de condamnarea fostului internaţional în ”Dosarul Transferurilor”, cu doar o zi înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF.

Reclamă

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal şi al celei europene a câştigat alegerile din 2014, învingându-l în turul doi pe fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.

Răzvan Burleanu l-a învins pe Ionuț Lupescu la alegerile din 2018

Răzvan Burleanu a câştigat, la 18 aprilie 2018, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat, Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.

Reclamă 4 / 0/3

Adunarea Generală a FRF conţine aproximativ 280 de membri votanţi. Cluburile din Liga 1 au câte un vot, la fel cum au şi echipe de fotbal feminin, şcoli de juniori, formaţii din Liga 3.

Adunarea Generală pentru alegerea preşedintelui are loc cu începere de la ora 11:00. Sorin Răducanu a fost interzis.

Recomandări
  • Sorin Răducanu a fost interzis la alegerile de azi de la Federaţia Română de Fotbal
  • Răzvan Burleanu e singurul candidat la alegerile FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și