Închide meniul

Spaniolii au rupt tăcerea cu privire la posibilul transfer al lui Budescu la Dinamo! Comunicatul oficial al clubului

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 11:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Spaniolii au rupt tăcerea cu privire la posibilul transfer al lui Budescu la Dinamo! Comunicatul oficial al clubului

Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu

  • Reacția spaniolilor cu privire la transferul lui Budescu
  • Mesaj pentru fanii dinamoviști

Astfel, investitorii iberici neagă faptul că vor să îl transfere pe Constantin Budescu. Spaniolii le-a transmis un mesaj și suporterilor, cărora le cere răbdare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm comunicatul oficial transmis de Dinamo

Având în vedere schimbarea recentă a acționarului majoritar în aceste momente premergătoare startului noului sezon competițional, conducerea sportivă a clubului nostru dorește să se adreseze tuturor suporterilor și întregii suflări dinamoviste prin acest comunicat de presă și solicită răbdare, înțelegere și speranță în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect sportiv foarte interesant și competitiv.

În acest sens, este de remarcat faptul că lucrăm foarte mult pentru a forma, cât mai curând posibil, o echipă pentru performanță în Ștefan cel Mare, lucru care să ne ofere depline garanții sportive pentru a readuce Dinamo București în locul pe care îl deține în fotbalul românesc prin istorie, prestigiu și tradiție.

Reclamă

În același timp, dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima, în primul rând, respectul atât față de toate cluburile rivale din România, cât și pentru jucătorii și antrenorii acestora, în special față de cei care activează în Liga 1, și, pe de altă parte, profundul nostru dezacord în ceea ce privește informațiile false apărute în ultimele zile în mass-media despre un presupus interes din partea noastră în angajarea anumitor jucători de la echipe rivale”, se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul - Oțelul 1-1
Liga 1 • 24 feb., 19:49
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1: „Merită felicitat!”
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani
Extra • 20 feb., 12:45
FOTO
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului
Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:
Liga 1 • 19 feb., 20:00
„Mă rugam să intre mingea!” Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer: „Nu m-am putut bucura sută la sută!”
Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova! Mesajul mijlocașului de la Farul Constanța.
Liga 1 • 26 ian., 22:22
Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova!