Închide meniul

Spaniolii au rupt tăcerea cu privire la posibilul transfer al lui Budescu la Dinamo! Comunicatul oficial al clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 11:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Spaniolii au rupt tăcerea cu privire la posibilul transfer al lui Budescu la Dinamo! Comunicatul oficial al clubului

Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu

Astfel, investitorii iberici neagă faptul că vor să îl transfere pe Constantin Budescu. Spaniolii le-a transmis un mesaj și suporterilor, cărora le cere răbdare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm comunicatul oficial transmis de Dinamo

Având în vedere schimbarea recentă a acționarului majoritar în aceste momente premergătoare startului noului sezon competițional, conducerea sportivă a clubului nostru dorește să se adreseze tuturor suporterilor și întregii suflări dinamoviste prin acest comunicat de presă și solicită răbdare, înțelegere și speranță în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect sportiv foarte interesant și competitiv.

În acest sens, este de remarcat faptul că lucrăm foarte mult pentru a forma, cât mai curând posibil, o echipă pentru performanță în Ștefan cel Mare, lucru care să ne ofere depline garanții sportive pentru a readuce Dinamo București în locul pe care îl deține în fotbalul românesc prin istorie, prestigiu și tradiție.

În același timp, dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima, în primul rând, respectul atât față de toate cluburile rivale din România, cât și pentru jucătorii și antrenorii acestora, în special față de cei care activează în Liga 1, și, pe de altă parte, profundul nostru dezacord în ceea ce privește informațiile false apărute în ultimele zile în mass-media despre un presupus interes din partea noastră în angajarea anumitor jucători de la echipe rivale”, se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și