Închide meniul

Spaniolii nu exclud încă varianta "Cosmin Contra", chiar dacă Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Dan Roșu Publicat: 19 august 2020, 11:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Spaniolii nu exclud încă varianta "Cosmin Contra", chiar dacă Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Cosmin Contra poate reveni la Dinamo

  • Cosmin Contra fusese contactat pentru o posibilă venire la Dinamo
  • Gigi Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli, este cel care susţine că "Guriţă" mai poate ajunge în Ştefan cel Mare, chiar şi după finala Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Şerdean: "Rămâne valabilă varianta Cosmin Contra"

"Rămâne valabilă varianta Cosmin Contra. El, în momentul de față, este la Lisabona. Nu pot să spun eu dacă aceasta e singura problemă. Nu mă ocup eu de partea aceasta, dar fizic, Cosmin Contra este la Lisabona.

Gigi Mulțescu are contract pe un an, categoric rămâne în cadrul clubului Dinamo. Aceasta a fost o dorință comună. Contează atât partea profesională, cât și latura emoțională, pentru că acești oameni (n.r. Mulțescu și Țălnar) sunt glorii ale acestui club și proiectul se bazează în primul rând pe suporteri și se adresează fostelor glorii dinamoviste", a spus Şerdean, pentru ProSport. 

Reclamă

Cosmin Contra (44 de ani) s-a declarat dezamăgit de atitudinea spaniolilor care au achiziţionat Dinamo. Deşi Pablo Cortacero negociase cu "Guriţă" pentru o posibilă venire în Stefan cel Mare în timpul pandemiei, antrenorul român nu a mai auzit de atunci nimic de la acesta. Totuşi, dacă ţinem cont de vorbele lui Şerdean, lucrurile se pot schimba rapid. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”