Închide meniul

Spaniolii sunt istorie! Dinamo, aproape să fie cumpărată de turci. Negocieri de ultimă oră cu Negoiță

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 8:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Spaniolii sunt istorie! Dinamo, aproape să fie cumpărată de turci. Negocieri de ultimă oră cu Negoiță

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Spaniolii sunt istorie! Dinamo, aproape să fie cumpărată de turcia. Negocieri de ultimă oră cu Negoiță

Ionuț Negoiță a negociat cu reprezentanții lui Melero Merin, care însă au virat doar 100.000 de euro din cei 5000.000 de euro promiși. Negocieri se pare că au picat, iar acum este rândul unui fond de investiții din Turcia, care vor să cumpere Dinamo, anunță ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii vor să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță

Din fondul de investiții turc face parte și Erk Toros, fost secretar general Ligii Profesioniste de Fotbal din Turcia în perioada 2002-2005. Totodată, aceasta a lucrat și ca manager general la clubul Ankaragucu între 1999 și 2009.

Reprezentanții DDB au renunțat în a mai crede povestea cu spaniolii lui Juan Melero Merin, astfel că au început discuțiile cu fondul de investiții Two Zero Ventures. Aceștia se ocupă cu investițiile din zona de sport, media și divertisment. Grupul lui Toros are un sistem dualist de management, board-ul superior fiind supervizat de management.

Sursa citată susține că turcii vor să preia tot pachetul de acțiuni al clubului din ”Ștefan cel Mare”. Negocierile sunt în desfășurare, iar turcii pot prelua Dinamo în săptămânile viitoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și