Închide meniul

“Sper ca Florinel Coman să se ridice la nivelul jocului!” Toni Petrea își pierde răbdarea cu “perla” lui Gigi Becali: “Oricine trebuie să demonstreze că merită să joace”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 15:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

“Sper ca Florinel Coman să se ridice la nivelul jocului!” Toni Petrea își pierde răbdarea cu “perla” lui Gigi Becali: “Oricine trebuie să demonstreze că merită să joace”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB - Chindia, sâmbăta

Florinel Coman nu a mai marcat de 12 etape în Liga 1. Toni Petrea spune că “Mbappe” de România trebuie să-și crească nivelul jocului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea își pierde răbdarea cu Florinel Coman 

“Coman sper să aibă o evoluție bună, să se ridice la nivelul jocului. Are nevoie de încredere, de timp, pentru a căpăta încredere, după perioada mai puțin plăcută cauzată de accidentare. Eu sper ca atât el, cât și restul echipei, să aibă o evoluție bună și să reușim să ne facem jocul și să câștigăm”, a declarat Toni Petrea, înainte de FCSB- Chindia. 

Florinel Coman a înscris un singur gol în acest sezon de Liga 1. Accidentarea din meciul cu Backa Topola i-a oprit ascensiunea lui Mbappe de România. În comparație, "perla" lui Gigi Becali a marcat de 11 ori în stagiunea precedentă.  

Toni Petrea a vorbit și despre absențele din lotul FCSB-ului. Roș-albaștrii nu vor putea conta pe serviciile lui Florin Tănase (suspendat) și Olimpiu Moruțan (accidentat). 

“Tănase a acumulat cartonașe galbene, îl țin departe de joc.  Are și o mică problemă medicală. Contează orice absență, orice jucător contează în angrenajul echipei, dar căutam să găsim soluții și să înlocuim. Oricine intră pe teren trebuie să demonstreze că își merită locul”, a spus Toni Petrea.  

Reclamă

FCSB și CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea Ligii 1. Doar golaverajul face ca echipa lui Toni Petrea să rămână lider. Roș-albaștrii au suferit trei înfrângeri consecutive, cu Clinceni și Hermannstadt (în campionat) și Dinamo (în Cupa României), și nu-și permit pași greșiți și în fața Chindiei Târgoviște.

Explicații pentru criza de formă a lui Florinel Coman

Mihai Stoica îl susține pe Florinel Coman. Managerul general de la FCSB, pune forma slabă a “perlei” lui Gigi Becali pe seama problemelor medicale.

”A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă. A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna.

Reclamă 4 / 0/3

"El, forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%. A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul. Dar motivele sunt obiective la el. Aștept revenirea lui la meciul cu Chindia”, a declarat Mihai Stoica. 

Nu doar Florinel Coman are nevoie imediată de goluri. FCSB nu a mai înscris de trei meciuri, cea mai mare "secetă" a roș-albaștrilor din acest sezon. Până acum, echipa lui Toni Petrea a inscris pe bandă rulantă, 48 de goluri în 23 de partide.

Recomandări
  • FCSB - Chindia, sâmbătă, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Toni Petrea nu mai are răbdare cu Florinel Coman

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și