Închide meniul

"Sper ca Iohannis să își dea seama de asta"! Gigi Becali aşteaptă decizia importantă a preşedintelui României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 15:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

"Sper ca Iohannis să își dea seama de asta"! Gigi Becali aşteaptă decizia importantă a preşedintelui României

DPA Images / Maurizio Gambarini via Hepta

Gigi Becali aşteaptă deciziile lui Klaus Iohannis

"Este clar că noi avem doar varianta victoriei, iar eu sunt convins că lui Dan Petrescu îi convine și un egal și nu o să ne atace. Dacă nu vom învinge la Cluj, atunci nu prea cred că o să mai putem emite mari pretenții la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Eu sper că Iohannis o să își dea seama

Îmi pare rău că nu vom avea cu noi suporterii. Venise Mustață acasă și începuse să reorganizeze și galeria. Ați văzut și voi ce galerie am avut la meciul cu Dinamo de pe Național Arena și sunt convins că aveam o galerie mare și la meciul cu CFR din deplasare.

Eu sper că Iohannis o să își dea seama că nu putem să îi mai ținem pe suporteri în case, la ei în fotolii, ca să se uite la meciuri. Fotbalul este făcut să se joace cu spectatori, nu doar cu telespectatori. Pentru început este bine ca Iohannis să lase un număr mai mic de suporteri să intre pe stadioane, dar să ia decizia asta cât mai repede”, a spus Becali, citat de Prosport.

10.000 de fani la finala Cupei Ungariei

Un exemplu pentru noi pot fi maghiarii. La finala Cupei Ungariei, dintre Honved şi Mezokovesdi SE (2-1), disputată pe Puskas Arena, au participat 10.000 de fani. 

Dacă vecinii maghiari au adus 10.000 de fani pe un stadion de 65.000 de fani, şi Arena Naţională (55.000) ar putea găzdui aproape acelaşi număr. Rămâne de văzut ce decizii vor fi luate după revenirea Ligii 1.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și