Închide meniul

Stadionul Rapidului, la un singur pas de inaugurare: „Avem toate avizele! Se poate juca şi mâine acolo!”. Anunţul momentului în Giuleşti

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 20:05

Stadionul Rapidului, la un singur pas de inaugurare: „Avem toate avizele! Se poate juca şi mâine acolo!. Anunţul momentului în Giuleşti

Stadionul Rapid, la un singur pas de inaugurare

Facebook CNI

Valentina Ionescu Caciureac a făcut un anunţ extrem de important pentru suflarea giuleşteană. Preşedintele CS Rapid a declarat că toate avizele necesare au fost obținute și că a mai rămas un singur pas pentru ca echipa lui Mihai Iosif să poată inaugura moderna arenă, cu o capacitate de 14.050 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Rapid-Giulești, la un pas de inaugurare: „Se poate juca şi mâine acolo!”

Mai precis, conducătorii FC Rapid trebuie să semneze contractul de închiriere al stadionului.

„Am rezolvat, avem toate avizele, de la Primărie, de la DSP, de la Mediu… avem şi autorizaţia de la ISU, este scrisă. Mai trebuie să aibă o vizită formală cei de la ISU şi ne-o aduc. Autorizaţia este eliberată, doar să ne-o aducă. Nu este nicio problemă, toate, absolut toate avizele sunt luate. Le-am trimis draft-ul de contract celor de la FC Rapid, acum îi aşteptăm să vină să îl semnăm.

Pe noul stadion se poate juca de mâine, dacă semnăm azi, mâine se poate juca. Dar noi trebuie să semnăm acel contract de închiriere a stadionului pentru meciurile de fotbal. Aşteptăm conducerea clubului de fotbal. Vrem ca FC Rapid să fie prima echipă care joacă aici, să inaugurăm stadionul împreună cu ei. Şi aşa va fi, fără discuţie.”, a declarat Valentina Ionescu Caciureac, pentru Agerpres.

Citește și:

Rapid îşi mută birourile pe noul stadion din Giuleşti

În plus, Caciureac a specificat că FC Rapid își va muta și birourile la noua „bijuterie” din Giuleşti.

Reclamă

„Cei de la FC Rapid au făcut solicitare şi pentru închirierea de birouri la stadion, la fel şi pentru Fan Shop. Au solicitat închirierea terenului şi pentru antrenamente cu o zi înaintea meciurilor… Îi aşteptăm să semnăm. Muzeul însă va fi la comun, CS Rapid cu FC Rapid.”, a mai explicat preşedintele CS Rapid.

FC Rapid n-a câştigat vreun meci în 2022. Trupa lui Mihai Iosif a pierdut primul duel al anului, cu Universitatea Craiova, apoi a obţinut 4 remize, cu UTA Arad, Gaz Metan, FC Voluntari şi Sepsi Sf. Gheorghe. Cu 4 etape rămase din sezonul regulat, giuleştenii se află pe locul 8, la 3 puncte sub zona play-off-ului.

Următorul meci de pe teren propriu al Rapidului va fi contra lui Dinamo, pe 26 februarie. Giuleștenii au anunțat deja că derby-ul împotriva „câinilor” se va disputa pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și