Închide meniul

"Stai, mă! Ce tot claxonezi?" Florin Tănase, scos din minţi de şoferul autocarului celor de la FCSB. Moment senzaţional în timpul interviului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Stai, mă! Ce tot claxonezi?" Florin Tănase, scos din minţi de şoferul autocarului celor de la FCSB. Moment senzaţional în timpul interviului

Captură Antena Sport

Florin Tănase, în timpul unui interviu

"Stai, mă! Ce tot claxonezi?", a spus Tănase, care i-a aruncat o privire aprigă omului care i-a condus apoi pe roş-albaştri spre Bucureşti. "Sperăm să rămânem pe primul loc", a mai apucat să spună Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB 0-2 | Repriză de vis făcută de roş-albaştri

FCSB a revenit pe primul loc în Liga 1, după o repriză fabuloasă reuşită pe "Ion Oblemenco". În afară de golul 2 marcat de Dennis Man, echipa lui Petrea a ratat alte 6-7 ocazii uriaşe, lovind în două rânduri şi bara. 

"Mă bucură victoria. Am pierdut nemeritat şi la Cluj, dar mă bucur că am revenit pe primul loc. Au controlat prima repriză, iar noi i-am surprins cu acel gol. Repriza a doua am fost mulţi mai buni pe tranziţie şi am mai marcat doar o dată. Am ratat multe ocazii, sper să ne intre cu Sepsi", a spus Florin Tănase, la flash-interviu.

FCSB a revenit pe locul 1 în Liga 1

În urma super-victoriei din Bănie, FCSB revine pe primul loc, cu 33 de puncte şi cel mai bun atac din Liga 1 (36 de goluri, în 14 meciuri). Craiova e pe 2, cu 31 de puncte, iar podiumul este completat de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Reclamă

Ultima etapă din 2020 ne aduce un nou derby, CFR Cluj – Universitatea Craiova (22 decembrie, 21:00). De partea cealaltă, cei de la FCSB vor întâlni Sepsi (21 decembrie, 20:30). Ambele partide pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și