Închide meniul

"Stai, mă! Ce tot claxonezi?" Florin Tănase, scos din minţi de şoferul autocarului celor de la FCSB. Moment senzaţional în timpul interviului

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
"Stai, mă! Ce tot claxonezi?" Florin Tănase, scos din minţi de şoferul autocarului celor de la FCSB. Moment senzaţional în timpul interviului

Captură Antena Sport

Florin Tănase, în timpul unui interviu

"Stai, mă! Ce tot claxonezi?", a spus Tănase, care i-a aruncat o privire aprigă omului care i-a condus apoi pe roş-albaştri spre Bucureşti. "Sperăm să rămânem pe primul loc", a mai apucat să spună Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB 0-2 | Repriză de vis făcută de roş-albaştri

FCSB a revenit pe primul loc în Liga 1, după o repriză fabuloasă reuşită pe "Ion Oblemenco". În afară de golul 2 marcat de Dennis Man, echipa lui Petrea a ratat alte 6-7 ocazii uriaşe, lovind în două rânduri şi bara. 

"Mă bucură victoria. Am pierdut nemeritat şi la Cluj, dar mă bucur că am revenit pe primul loc. Au controlat prima repriză, iar noi i-am surprins cu acel gol. Repriza a doua am fost mulţi mai buni pe tranziţie şi am mai marcat doar o dată. Am ratat multe ocazii, sper să ne intre cu Sepsi", a spus Florin Tănase, la flash-interviu.

FCSB a revenit pe locul 1 în Liga 1

În urma super-victoriei din Bănie, FCSB revine pe primul loc, cu 33 de puncte şi cel mai bun atac din Liga 1 (36 de goluri, în 14 meciuri). Craiova e pe 2, cu 31 de puncte, iar podiumul este completat de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Reclamă

Ultima etapă din 2020 ne aduce un nou derby, CFR Cluj – Universitatea Craiova (22 decembrie, 21:00). De partea cealaltă, cei de la FCSB vor întâlni Sepsi (21 decembrie, 20:30). Ambele partide pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și