Închide meniul

Start de senzație în Premier League. Liverpool, salvată de hat-trick-ul lui Salah. Rezultatele primei zile

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Start de senzație în Premier League. Liverpool, salvată de hat-trick-ul lui Salah. Rezultatele primei zile

Profimediaimages

Mohamed Salah a înscris trei goluri în Liverpool-Leeds 4-3

  • Liverpool, victorie dramatică pe Anfield
  • Arsenal s-a impus la scor de neprezentare

Campionii en-titre au fost puși la grea încercare de nou-promovata Leeds. Chiar dacă au jucat pe Anfield, fotbaliștii lui Jurgen Klopp au suferit și au primit trei goluri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah, hat-trick pentru Liverpool

Mohamed Salah a dovedit din nou că este numărul 1 pentru Liverpool. Egipteanu a câștigat de unul singur duelul cu echipa lui Marcelo Bielsa. A deschis scorul în minutul 4, din penalty, dar Harrison a stabilit imediat egalitatea. Virgil van Dijk le-a dus din nou pe gazde la conducere. Nu pentru mult timp! Bamford a făcut 2-2 în minutul 30. 

La faza imediat următoare, Salah a reușit o execuție superbă, din interiorul careului. Atacantul de 28 de ani a trimis un șut năprasnic, în vinclu, și nu i-a dat nicio șansă lui Meslier. Leeds nu a cedat și părea a pleca cu un punct de pe Anfield. Klich a înscris golul de 3-3. Același Mohamed Salah le-a spulberat oaspeților visul.

Reclamă

Cu două minute înainte de final, starul lui Liverpool a mai executat o lovitură de la 11 metri. A reușit astfel un hat-trick de senzație și le-a adus "cormoranilor" victoria, scor 4-3.

În primul meci al noului sezon, Arsenal s-a impus fără emoții pe terenul unei alte nou-promovate. Lacazette, Gabriel și Aubameyang au punctat în succesul la scor de neprezentare. 

Reclamă

Rezultatele din prima etapă a Premier League

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă