Închide meniul

Steaua – FCSB II 1-1. Jucătorii lui Opriţa au dat de pământ cu Octavian Popescu: "Numai aroganţă şi figuri"! Cu ce i-a supărat "perla" lui Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 martie 2021, 14:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Steaua – FCSB II 1-1. Jucătorii lui Opriţa au dat de pământ cu Octavian Popescu: "Numai aroganţă şi figuri"! Cu ce i-a supărat "perla" lui Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Octavian Popescu, pus la zid

Vali Bărbulescu l-a "taxat" pe Octavian Popescu după remiza din Ghencea. Mijlocaşul CSA Steaua este de părere că tânărul fotbalist al FCSB a fost arogant şi plin de figuri, în loc să se ridice la nivelul aşteptărilor pe care Becali le are de la el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu două luni, patronul FCSB spunea că puştiul de 18 ani este mai bun decât vedeta lui PSG, Kylian Mbappe, şi că va ajunge să valoreze 500 de milioane de euro.

"Supărat, da! Nu e bine să folosesc cuvântul ăsta, dar o să îl folosesc. Aceste figuri pe care le au fotbaliştii tineri. Cum fac două sau trei meciuri bune sunt noul nu-ştiu-cine şi au o aroganţă pe care nu o înţeleg. E treaba lui. 

Eu am discutat în privat cu el, i-am spus: "Băi, vedeţi-vă de treaba voastră, de fotbal, cel mai important pentru voi e să creşteţi bine! Nu cu <<Au! M-a ciupit, m-a lovit>>". Eu nu prea l-am văzut astăzi. Cred că nu are chef la Liga a 3-a. Să stea acolo unde e locui lui sau unde cred ăştia că e locul lui." a declarat Vali Bărbulescu la finalul meciului. 

În urma remizei de astăzi, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Reclamă

Becali şi-a trimis vedetele în Liga a 3-a

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să oprească Steaua din drumul către promovarea în Liga 2 și a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă în Liga 3. Zis şi făcut! 

Patronul FCSB a trimis jucători care pot fi titulari în echipa de start a lui Toni Petrea în orice meci. Octavian Popescu, jucător pe care latifundiarul din Pipera speră să obţină zeci de milioane de euro, Răzvan Oaidă, internaţional U21, dar şi Dragoş Nedelcu, fotbalist pe care Becali a plătit două milioane de euro în 2017, sunt doar trei dintre numele care au evoluat astăzi împotriva CSA Steaua. 

La partida cu militarii, gruparea secundă a FCSB a avut pe teren 11 jucători care au bifat cel puţin un meci în Liga 1 de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a FCSB II:

FCSB 2: Niga – Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis – Perianu, Șut, Simion – Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și