Închide meniul

Steaua Roșie – CFR Cluj 4-0 | Runar Sigurjonsson, exasperat după umilința de la Belgrad. „Tot ce au avut au transformat în gol”

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2021, 0:28

Steaua Roșie – CFR Cluj 4-0 | Runar Sigurjonsson, exasperat după umilința de la Belgrad. „Tot ce au avut au transformat în gol

Runar Sigurjonsson, după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0

Profimedia

  • Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0
  • Reacția lui Runar Mar Sigurjonsson

Runar Sigurjonsson s-a arătat exasperat de faptul că sârbii au înscris aproape din fiecare fază importantă creată la poarta lui Arlauskis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Runar Sigurjonsson, exasperat

Sunt foarte dezamăgit, este foarte greu de acceptat. Tot ce au avut au reușit să transforme în gol, au profitat de toate greșelile noastre. Ar putea fi o mulțime de motive pentru înfrângere, trebuie să jucăm mai bine, să luăm deciziile mai bune.

Va fi un meci foarte dificil, dar noi jucăm foarte bine acasă. Suntem încrezători, trebuie să marcăm cât mai repede. Vedem ce va fi. Deobicei este un dezastru când pierzi cu 4-0 indiferent de adversar. Vom încerca să întoarcem rezultatul. Trebuie să jucăm mai simplu și să luptam mai mult. Este o mare presiune, e clar că nu am jucat suficient de bine”, a spus Runar Mar Sigurjonsson, la Pro X.

Reclamă

Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Dezastru în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

Meciul a fost arbitrat de bulgarul Georgi Kabakov, ajutat de Martin Margaritov şi Diyan Valkov. Rezervă a fost Nikola Popov.

Reclamă

Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21.30.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”