Închide meniul

Steaua Roșie – CFR Cluj | Marius Șumudică, pe prima pagină în presa din Serbia. „Cel mai nebun antrenor din Balcani. Un mare showman!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 20:03

Steaua Roșie – CFR Cluj | Marius Șumudică, pe prima pagină în presa din Serbia. „Cel mai nebun antrenor din Balcani. Un mare showman!

Marius Șumudică postează la foc automat pe reţelele de socializare

Abaca Press / AA via Hepta

Jurnaliștii sârbi i-au făcut un portret amplu lui Șumudică, în care au descris personalitatea vulcanică a antrenorului și au explicat de ce este vedeta principală de la meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, vedetă în presa din Serbia înainte de Steaua Roșie – CFR Cluj

Antrenorul Clujului este în multe privințe un personaj inedit, iar publicul de la Belgrad va avea ocazia să-l întâlnească marți.

Unul dintre cei mai controversați antrenori din Balcani va ajunge la Belgrad odată cu CFR Cluj. Marius Șumudică (50 de ani) se află la cârma campionilor României de la începutul lunii iunie, iar după problemele de la debut, a reușit să ridice o echipă care joacă bine în campionatul intern.

Jucătorii clujeni nu au putut face nimic împotriva lui Young Boys, în turul al treilea al preliminariilor Champions League, dar, din moment ce nici Steaua Roșie nu a putut face nimic împotriva lui Sheriff Tiraspol, este clar că au ceva pe care să își construiască încrederea în sine. Și aceasta este exact trăsătura de caracter care îl reprezintă pe Marius Șumudică.

Cunoscut ca un om care nu are păr pe limbă, este adesea persistent în credințele sale atât de mult încât îi irită pe cei din jur. A condus numeroase cluburi românești, majoritatea în prima sau a doua ligă, dar nu a câștigat trofee des, deși echipele sale au jucat fotbal atrăgător și frumos. Este cunoscut ca un mare showman pe bancă.

Reclamă

Momentul gloriei antrenorului a ajuns însă în vara anului 2016, când a câștigat titlul de campion al României cu micul club Astra Giurgiu. Cu un an mai devreme, a reușit chiar să șocheze englezii și să-i elimine pe West Ham din Europa League, ceea ce i-a adus un alt statut de cult în patria sa”, au scris jurnaliștii de la telegraf.rs.

Marius Șumudică, suspendat din cauza pariurilor

Sârbii nu au uitat nici de incidentele controversate în care Șumudică a fost implicat de-a lungul timpului. Jurnaliștii din Serbia au amintit de scandalul pariurilor sportive, în urma căruia Șumudică a fost suspendat.

„Cariera sa a fost umbrită de incidentul din martie 2016, când Marius Șumudică a fost expulzat din fotbalul românesc timp de șase luni din cauza pariurilor. Această activitate este interzisă în România pentru antrenori și jucători, dar este, de asemenea, un secret public că toată lumea o practică.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul Clujului a pariat pe meciuri din liga românească, Liga Campionilor și Europa League, iar pe lângă suspendare, a plătit și o amendă de 24.000 de euro. Asta l-a influențat pe Marius Șumudica să părăsească fotbalul românesc, iar în 2017 a plecat în Turcia.

Interesant este că, în timp ce lucra în Arabia Saudită, s-a certat odată cu un fan al echipei sale, pe care l-a invitat nu tocmai prietenește să vină să antreneze în locul său, după ce fanul i-a aruncat o ploaie de critici din tribune.

Din acea perioadă, am rămas cu câteva videoclipuri grozave care susțin afirmația că Șumudica este un personaj inedit și un mare spectacol în lumea fotbalului. După victoriile echipei sale, românului îi place să cânte într-un stil oriental.

În orice caz, marți seara, Steaua Roșie are o sarcină dificilă, de a elimina epipa condusă de cel mai nebun antrenor din Balcani. O glumă, o glumă și un cântec. Testul perfect”, au încheiat jurnaliștii sârbi.

Meciul tur dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj se joacă marți, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro. Returul este programat pe 26 august, în Gruia.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și