Închide meniul

Steliano Filip promite răzbunare după Dinamo – FCSB 0-1 şi pune tunurile pe Sebastian Colţescu: "Am luat galben la 50 de metri de poartă! Prea uşor am fost eliminat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 5:25

Steliano Filip promite răzbunare după Dinamo – FCSB 0-1 şi pune tunurile pe Sebastian Colţescu: "Am luat galben la 50 de metri de poartă! Prea uşor am fost eliminat"

Steliano Filip, exasperat de criza de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

La finalul partidei, Steliano Filip a contestat eliminarea dictată de Colţescu şi a promis răzbunare în Cupa României, acolo unde Dinamo şi FCSB vor juca din nou. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E clar că sunt supărat pentru că am pierdut, pentru că am fost şi eliminat… Trebuie să mergem înainte şi pentru că în trei zile avem meci şi e important să adunăm puncte. E clar că împotriva FCSB ne dorim să câştigăm, să luăm un punct măcar, dar din păcate în această seară am luat un gol destul de uşor.

Nu pot să zic că au meritat victoria. Am discutat înainte chiar despre intrările lor în centru şi din păcate nu am reuşit să îl oprim la acea fază pe Tănase. În condiţii de 11 la 11 nu cred au fost net superiori. Vom da totul să-i eliminăm în Cupă. Din păcate am luat acest cartonaş roşu şi sunt dezamăgit. Consider că l-am luat foarte uşor. Primul galben la 50 de metri de poartă, prea uşor”, a spus Filip la Digi Sport, după Dinamo – FCSB 0-1. 

Dinamo – FCSB 0-1 | Şi DDB l-a atacat pe Sebastian Colţescu

Şi cei din DDB au criticat maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu. 

Redăm mesajul celor de la DDB: 

"MAI AVEȚI NEVOIE DE VREO DOVADĂ CĂ SUNTEM SINGURI? Și că putem reuși DOAR PRIN NOI?

Reclamă

Toată lumea impresionată de ce reușesc suporterii lui Dinamo din DDB. DAR NUMAI PÂNĂ APARE ÎN ECUAȚIE STELUȚA LUI GIGI BECALI.

Comentatori, moderatori, arbitri, TOȚI ÎNTR-O ADMIRAȚIE PROFUNDĂ pentru acești MAGNIFIGI JUCĂTORI cu care toți au POSTERE PE ȘIFONIERE!

MAGNIFICI JUCĂTORI care, cităm, “e normal să tragă de timp în ultimele minute. Cine nu ar proceda la fel?”

Reclamă 4 / 0/3

PĂI CUM CINE, DOMNILOR COMENTATORI, JUCĂTORII ĂIA MAGNIFIGI AI FCSB!

Doar 1-0, domnilor!? Magica voastră steluța!? Cum așa!?

ȘI CE TREBUIA SĂ MAI FACĂ OVIDIU POPESCU ĂLA, CA SĂ PRIMEASCĂ UN GALBEN!?

SEBASTIANE, MĂCAR UN AVERTISMENT VERBAL, MĂ! PE AI NOȘTRI I-AI NENOROCIT!

ASTA E, CÂINILOR, MERGEM MAI DEPARTE!

Să sperăm că Gane și băieții vor avea mai multă inspirație și poate un pic mai mult curaj în Cupă, unde SĂ NE LUĂM REVANȘA!", au scris cei din PCH. 

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo - FCSB 0-1
  • Steliano Filip a fost eliminat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și