Închide meniul

Steliano Filip ratează derby-ul Dinamo – FCSB! Flavius Stoican: ”Pur și simplu este blocat psihic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 ianuarie 2022, 20:40

Steliano Filip ratează derby-ul Dinamo – FCSB! Flavius Stoican: ”Pur și simplu este blocat psihic!”

Profimedia

Steliano Filip ratează derby-ul Dinamo – FCSB

Steliano Filip a intrat în conflict cu fanii și vrea să plece cu orice preț de la Dinamo. Conducerea ”câinilor” așteaptă o ofertă, la fel ca în cazul lui Deian Sorescu. Până atunci, Flavius Stoican nu se va baza pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu va fi în lot pentru meciul cu FCSB și Steliano Filip este un capitol închis pentru mine în momentul acesta. Nu cred că se va schimba ceva în dorința lui de a continua la Dinamo. Nu cred, dar niciodată să nu spui niciodată.

În momentul acesta, pe un termen scurt, nu mă voi baza pe Steliano Filip, pentru că eu când am venit aici, am încercat și am crezut că el va putea continua. Pur și simplu este blocat psihic și mi-a spus că nu mai vrea să continue la Dinamo.

Am tras de el, am încercat că până la urmă e important ce face pe teren și mai puțin sunt importante vorbele. Faptele mă interesează, dar starea lui de spirit nu s-a schimbat”, a spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican, avertisment pentru rivali înainte de Dinamo – FCSB

Flavius Stoican a transmis un avertisment pentru rivali înainte de Dinamo – FCSB. ”Câinii” s-au făcut de râs cu SC Popești Leordeni, scor 1-2, dar antrenorul se gândește doar la derby.

Reclamă

FCSB pornește favorită în derby-ul de duminică seara, dar Flavius Stoican anunță că echipa sa va face tot posibilul pentru a obține un rezultat pozitiv. În tur, Dinamo a fost umilită de marea rivală, scor 0-6.

”Am încredere că eu, staff-ul și suporterii putem scoate Dinamo din situația asta. Cu siguranță o să fie un meci în care au prima șansă. Noi încercăm să ne ridicăm la nivelul lor. Cred că putem să facem o figură frumoasă. Sper să nu fie doar simțurile mele”, a spus Flavius Stoican.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și