Închide meniul

„La baie nu exista hârtie şi nici nu curge apa!” Steliştii ies la atac după ce au fost luaţi peste picior de Poli Timişoara: „Nu am rupt noi masa!”

Reclamă

Publicat: 29 noiembrie 2021, 19:01

„La baie nu exista hârtie şi nici nu curge apa! Steliştii ies la atac după ce au fost luaţi peste picior de Poli Timişoara: „Nu am rupt noi masa!

Jucătorii de la CSA Steaua, acuzaţi că au făcut prăpăd în vestiar

Facebook Politehnica Timişoara

Steliştii ies la atac după ce au fost luaţi peste picior de rivalii de la Poli Timişoara

Steliştii au fost acuzaţi că au făcut prăpăd în vestiarul celor de la Poli Timişoara. La nici 24 de ore, roş-albaştrii au replicat dur prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am văzut și noi, ca toți ceilalți interesați, imaginile distribuite de clubul de fotbal Politehnica Timișoara, după meciul din etapa a XV-a din Liga a II-a dintre bănățeni și Steaua București.
Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci!
Știm cu toții că presa de abia așteaptă să denigreze clubul Steaua, iar astfel de comportament nu face decât să le dea apă la moară detractorilor!
Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!

Rușinos este și compartamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat…

Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă.
Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii.

Feedback pentru cei de la Politehnica Timișoara , Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noștri):
– mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar sa cada peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se intâmple o tragedie.
– în vestiar nu există nici un coș de gunoi
– la baie nu exista hartie și nici nu curge apa
– doar doua dușuri sunt funcționale și acestea sunt pline de rugină.
– masa era rupta de dinainte”, a transmis AS47.

Reclamă

„Masa de masaj aşa era! Nu am rupt-o noi!”, a răbufnit mijlocaşul Florin Răsdan.

Roş-albaştrii, luaţi peste picior de rivali: „Ştiam că militarii îşi fac patul, dar ne-am înşelat!”

Poli Timişoara – CSA Steaua 2-1. Roş-albaştrii au avut un meci de coşmar şi au suferit a doua înfrângere la rând în Liga 2. Trupa lui Daniel Opriţa a condus până în ultimele 10 minute, dar a suferit un eşec greu de digerat. Ursu (82) şi Mera (88) a întors scorul şi au ajutat-o pe echipa aflată pe locul 15 să obţină un succes in extremis.

Fotbaliştii antrenaţi de Daniel Opriţa şi-au pierdut cumpătul la finalul partidei şi au făcut prăpăd în vestiarul de pe stadionul Dan Păltinişanu. Au distrus tot ce le-a ieşit în cale şi au fost taxaţi de rivali.

Reclamă 4 / 0/3

„CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru „ordinea” lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat…„, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al lui Politehnica Timişoara.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și