Închide meniul
NEWS ALERT

Stipe Vucur a ajuns în România! Primele declaraţii: „Am văzut filmuleţe cu Gigi Becali, dar nu am vorbit cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 19:48

Stipe Vucur a ajuns în România! Primele declaraţii: „Am văzut filmuleţe cu Gigi Becali, dar nu am vorbit cu el

Captură AS.ro

Stipe Vucur a ajuns la Bucureşti

Stipe Vucur a ajuns în România. Acesta a spus că încă nu a vorbit cu Gigi Becali şi anunţă că transferul său la FCSB este un pas înainte. ”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am mai fost aici acum trei ani, știu lucruri frumoase despre București. FCSB este un club mare, cu istorie bogată, cu obiective importante. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. – fost coleg de la Hajduk Split) despre fotbalul românesc, mi-a spus multe lucruri frumoase. Am auzit multe despre Gigi Becali, am văzut niște filmulețe cu el, sunt pregătit. Nu am apucat să vorbesc cu el. 

Acesta este un pas important pentru mine, pentru cariera mea. FCSB este un club mare. Am vorbit o dată cu Thomas Neubert, e fericit că am venit aici. Avem multe obiective, vrem să câștigăm campionatul și să ne calificăm în grupele Conference League. Nu a fost plăcut pentru mine că am pierdut în minutul 94 şi a fost afară din Europa League (n.r. – de meciul din 2018 FCSB – Hajduk Split). A fost o echipă puternică atunci şi nu era uşor să joci cu ea„, a spus Stipe Vucur la sosirea în România. Acesta a fost a venit însoţit de impresarul său, Daniel Halfar.

Cine este Stipe Vucur, noul fundaş de la FCSB

A anunţat că a cumpărat un nou fundaş, după transferul lui Creţu. Are 29 de ani şi a semnat pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă 2 ani.

În cariera sa, Stipe Vucur a jucat la Hajduk Split, Erzgebirge Aue, FC Wacker, FC Lustenau sau Kaiserlauntern.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și