Închide meniul

„Ştiu că vrea mulți bani pe mine!” Singurul dialog între Gigi Becali şi Octavian Popescu. Ce i-a transmis patronul FCSB fotbalistului pe care l-a comparat cu Gică Hagi şi Neymar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 10:39

„Ştiu că vrea mulți bani pe mine! Singurul dialog între Gigi Becali şi Octavian Popescu. Ce i-a transmis patronul FCSB fotbalistului pe care l-a comparat cu Gică Hagi şi Neymar

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu e noul star de la FCSB. Jucătorul de 19 ani ar putea fi următorul jucător pe care Gigi Becali îl vinde pe bani mulți în străinătate. Latifundiarul din Pipera aşteaptă cel puţin 50 de milioane de euro în schimbul „perlei” sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost lăudat în mai multe rânduri de Gigi Becali, dar patronul FCSB a avut o singură discuție față în față cu tânărul fotbalist. Patronul roş-albaştrilor a avut o singură rugăminte pentru fotbalistul pe care l-a comparat cu Gică Hagi şi Neymar.

Singurul dialog între Gigi Becali şi Octavian Popescu

„O dată am vorbit cu dânsul. Normal că mă bucur că mă apreciază. Dânsul mi-a și zis să fac tot ce pot să am mingea lângă mine. Știu că vrea mulți bani pe mine. Nu mă gândesc eu la asta. Treaba mea e să joc bine și să ajut echipa. Ce va fi vom vedea. Important e să țin eu același ritm”, a declarat Octavian Popescu, potrivit gsp.ro.

EXCLUSIV | Motivul pentru care Gigi Becali nu îi măreşte salariul „perlei” Octavian Popescu

Gigi Becali este convins că va obţine zeci de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, dar „perla” de 19 ani are unul dintre cele mai mici salarii la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că îi achită 4.000 de euro lunar, nu 6.000 de euro cât s-a vehiculat că ar câştiga atacantul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

Reclamă

Finanţatorul vicecampioanei i-a făcut lui Octavian Popescu un cadou de 30.000 de euro. I-a cumpărat o maşină, luna trecută, şi a mai amânat pentru o perioadă orice negocieri. Cota tânărului atacant a crescut deja la 3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com

„La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 (n.r. de euro pe lună). Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic. (Reporter: Vă gândiţi să-i măriţi salariul?) N-am de ce! Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal„, a precizat Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și