Închide meniul

Strategia lui Gigi Becali, criticată dur. Viziune sumbră pentru viitorul celor de la FCSB. ”Doamne ferește!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 12:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Strategia lui Gigi Becali, criticată dur. Viziune sumbră pentru viitorul celor de la FCSB. ”Doamne ferește!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Strategia lui Gigi Becali, criticată dur. Viziune sumbră pentru viitorul celor de la FCSB. ”Doamne ferește!”

Rădoi susține că Becali, care este și nașul său, va trebui să aibă o altă abordare în următoarea perioadă, altfel va mai rămâne încă cinci ani fără vreun titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, despre strategia lui Becali: ”Doamne ferește!”

”E clar că nu este o strategie clară. În locul lor, aș sta să mă întreb. Noi avem o strategie, avem un plan, sau totul se întâmplă de la meci la meci.

Dacă au continuat așa, cinci ani, se mai poate continua cinci ani. Doamne ferește!”, a spus Rădoi, pentru Digi Sport.

Gigi Becali şi-a luat adio de la titlu după FCSB – Gaz Metan, scor 2-2. Doar Vintilă mai crede în titlu.

"99% e gata titlul. 1% poate o minune, da, e gata titlul. 1% dacă vrea Dumnezeu, dar nu știu dacă vrea. Ce improvizații am avut? Noi am avut o echipă de jucători valoroși, care au jucat bine. Olaru mi-a plăcut foarte mult, Moruțan, chiar și Tănase. Man avea o problemă la spate și a ieșit", a spus Becali la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și