Închide meniul

Straton, dărâmat după ce a plecat de la Dinamo: "Îmi venea să plâng de nervi! Creşti un copac şi îl tai de la rădăcină. Asta au făcut cu mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2020, 19:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Straton, dărâmat după ce a plecat de la Dinamo: "Îmi venea să plâng de nervi! Creşti un copac şi îl tai de la rădăcină. Asta au făcut cu mine"

Cătălin Straton a apărat un penalty

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cătălin Starton a fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipă în finalul sezonului trecut, când Dinamo a lupta pentru evitarea retrogradării. Portarul a primit cu lacrimi în ochi vestea că nu va mai juca la Dinamo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am dus acasă și eram singur, iar până când au venit fetele îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo.

Crești un copac și după nici nu-l lași să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a spus Cătălin Straton pentru gsp.ro

Cătălin Straton, mesaj pentru fanii dinamovişti

Cătălin Straton a avut un mesaj şi pentru fanii dinamovişti, cei care i-au transmis un mesaj de încurajare. 

"Nu vreau să fiu dramatic, dar aș vrea să le mulțumesc suporterilor dinamoviști și să le spun că sunt minunați. Ei știu asta, doar le readuc aminte. Dacă am o împlinire sufletească, este aceea că mi-am făcut datoria cum și cât am putut, iar suporterii au apreciat. Ei ne-au plătit salariile și măcar știu că am făcut ceva pentru ei”, a mai spus Straton. 

Reclamă

Mesajul fanilor pentru Straton

"Două lucruri care RĂMÂN: Caracterul acestui jucător și Respectul nostru. Puțină lume știe cât de vânăt era piciorul lui Straton la ultimele meciuri. Băiatul ăsta merită toate mulțumirile noastre. Pe cei care au fost alături cu toată inima, atunci când era cel mai greu, nu îi vom uita", se anunţă în postarea de pe Facebook.

Cătălin Straton a apărat buturile lui Dinamo în 12 meciuri din campionat. În nicio partidă nu a scăpat fără gol primit.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și