Închide meniul
Video

Stroe, pus în dificultatea de o întrebare a jurnaliştilor. Ministrul, salvat de Burleanu

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 19:49

  • Şefii fotbalului au mers la Guvern
  • Protocolul medical din Liga 1 se va schimba

Burleanu şi Stroe au pus la cale noul protocol pentru Liga 1. Nu va fi chiar ca la UEFA. Dacă apare coronavirus la o echipă, fotbaliştii neinfectati nu vor putea juca imediat, ci după încă un rând de teste, care să arate că nu au luat şi ei COVID.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am stabilit ca în cazul apariţiei unui caz de Covid în cadrul unei echipe de fotbal să efectuam cu celeritatea acea testare a întregului lot. Eu sunt sigur că vom avea un campionat în care să nu se joace toate meciurile", a declarat Ionuţ Stroe.

Burleanu a dezvăluit cum s-ar putea opri campionatul

Întrebarea reporterilor l-a luat prin surprindere pe Ministrul Sportului, care nu a ştiut ce să răspundă şi a ridicat din umeri. Ionuţ Stroe a fost însă salvat de Burleanu.

Reclamă

"Competiția se poate opri doar dacă intrăm într-o stare de urgență. Dacă e stare de alertă, ca acum, nu e cazul. Urmăm acest model UEFA. 

O echipă care are jucători pozitivi trebuie să îndeplinească cele două condiții: să aibă cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, plus avizul DSP. 

Reclamă

Dacă nu, atunci echipa care are meciuri restante le va pierde cu 0-3", a declarat Răzvan Burleanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024
Echipa naţională • 15 mart., 20:00
FOTO
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”