Închide meniul

Şumudică "e fiert" să-l ia pe Alibec! "Am renunţat la mulţi jucători pentru el". Ultima ofertă făcută de Gaziantep

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 august 2020, 17:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Şumudică "e fiert" să-l ia pe Alibec! "Am renunţat la mulţi jucători pentru el". Ultima ofertă făcută de Gaziantep

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică este antrenorul celor de la Gaziantep

600.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer oferă Gaziantep pentru Alibec, iar jucătorul ar urma să încaseze jumătate de milion de euro, plus bonusuri, lucru care l-ar face să sară de 700.000 de euro. Şumudică este însă sceptic în privinţa realizării transferului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Este ultima noastră ofertă"

"În momentul de faţă este destul de greu să se facă transferul. Clubul nostru oferă 600.000 plus 30% din următorii trei ani de contract. Iar Denis, salariul lui în jur de jumătate de milion plus nişte bonusuri extrarodinare. 

Ar fi un efort uriaş făcut. Eu cred în Denis, cred că îl poate face să joace la un nivel bun, ridicat. Ştie sistemul meu, îl juca cu Budescu.

Mi-ar fi mult mai uşor, nu e uşor să găseşti jucători pe care în 2 săptămâni să îi faci să joace pe posturile respective. Mă interesează foarte mult. Mi s-a spus că asta este ultima ofertă pe care o face clubul nostru.

Astra, nu avem niciun răspuns. Ei au făcut o ofertă scrisă, el mai având un an de contract. Ei ştiu că mai are un an de contract şi spun că peste 4 luni îl luăm liber. Ei iau 30% dintr-un eventual transfer în următorii 3 ani. 

Reclamă

Eu ştiu ce este în Turcia, s-ar putea vinde pe 3-4 milioane foarte uşor. Dar eu le respect politica, îmi este foarte greu să mă implic.

La ce sume se învârt acum pe pandemie… noi trebuie să gândim că practic mai are un an de contract, el face 30 de ani. El din iarnă poate să semneze. Am renunţat la mulţi jucători pentru Alibec", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Şumudică, dispus să renunţe la salariu

"Eu am zis că renunţ la salariul meu dacă Denis nu dă 12 goluri sau 12 pase de gol. La noi sunt nişte bonusuri la gol sau pasă de gol. Sare de 6-700.000 salariul pe an. Un meci câştigat aici înseamnă 5-6000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Eu fac parte din istoria acestui club. Astra, după ce a plecat, a luat două milioane de euro (n.r. – vânzarea lui Alibec la FCSB) şi l-a cumpărat cu un milion de euro. Eu nu pot să mă duc la oamenii ăştia (n.r. – să le zică să dea mai mulţi bani), o să creadă că am nu ştiu ce interese. Cred că iau comisioane, nu o să fac niciodată lucrul ăsta", a mai spus Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și