Închide meniul

„Sunt blocat! Nu se mai poate!” Calvarul prin care trece Steliano Filip la Dinamo. „Am fost amenințat, au zis că știu unde locuiesc!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 19:56

„Sunt blocat! Nu se mai poate! Calvarul prin care trece Steliano Filip la Dinamo. „Am fost amenințat, au zis că știu unde locuiesc!

Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo

Hepta

  • Calvarul prin care trece Steliano Filip la Dinamo.
  • Dezvăluirile uluitoare ale fotbalistului

Cazul „Steliano Filip” a început când fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, l-a exclus din lot pe fotbalistul de 27 de ani. Filip susține că Puriul l-a scos din echipă nemeritat și că șefii i-au transmis să-și găsească altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La puțină vreme după acel episod, Rednic a fost demis de la Dinamo, iar suporterii au dat vina pe „greii” vestiarului, printre care și Steliano Filip. Între timp Filip își găsise altă echipă, dar șefii nu l-au mai lăsat să plece.

Steliano Filip, băgat în depresie la Dinamo

„Situația este mai complicată, nu sunt lăsat să plec. Mi-am spus dorința, mister m-a înțeles. Nu este vorba de orgoliu, efectiv nu mai pot continua, s-au adunat foarte multe. Am primit foarte multe mesaje, am fost amenințat de unii suporteri, că știu unde locuiesc, că or să mă urmărească, că știu eu ce o să pățesc.

Reclamă

Am crezut că voi fi înțeles de conducere. Mi s-a spus că, dacă vreau, pot să merg la reziliere, pentru că antrenorul nu mă mai dorește. Atunci am fost contactat de anumite persoane dacă vreau să merg în Ungaria. Am așteptat, nu am luat atunci o decizie, am încercat să revin, dar nu se mai poate.

Nu mai pot, m-am dus la antrenamente, nu sunt concentrat, nu se mai poate. Când au aflat că am această ofertă, mi s-a transmis că trebuie să aduc bani. Eu le-am zic că pot doar să renunț la bani, am două luni restanță. Cei din Ungaria deja au luat alt fundaș.

Reclamă

Steliano Filip: „Ne-au scos din lot fără motiv!”

Nu am înțeles nici noi motivul rupturii cu Mircea Rednic, noi deja eram trași pe linie moartă când am făcut masă cu Matei. Din contră, eu chiar am avut o discuție cu Rednic și părea că totul e în regulă și după două zile nu mai apăream pe lista pentru antrenamente. De ce? Nu știa nimeni.

A fost o situație grea, vestiarul a fost rupt. Nu eram lot în pentru antrenament, a doua zi lipseau alți jucători. Niciodată nu a fost liniște. Eram scoși din afara lotului fără să ni se spună de ce. Nu am stabilit nicio sumă, desi mi-au zis că trebuie să aduc bani. Nu am vorbit în ultima vreme cu conducerea, mi-a fost greu. M-au deranjat pentru că au ieșit că le dau mesaje, am avut încredere în ei, de atunci nu am mai discutat.

La ora actuală, nici nu sunt în București. Nu mă pot antrena cu echipa, sunt blocat. Eu când am venit la Dinamo am primit niște bani la semnătură. Conducerea de atunci știau situația mea. Am mai avut atunci trei oferte, toate mult peste Dinamo, deci n-am venit pentru bani. S-a zis că eu l-am dat afară pe Rednic. Nu mai pot să continui aici, trebuie să înțeleagă”, a spus Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”